Wat een service

Bestellen, klaarmaken en ophalen. Het loopt allemaal bijzonder vlot. De verkoper stelde zelfs voor om het bij me thuis te brengen daar hij in de buurt moest zijn. Prachtig toch.

Netjes en snel

Heb larven van lieveheersbeestjes gekocht. Hopelijk gaat het helpen tegen de luizen. In eerste instantie had ik niet gezien dat ik via een Belgisch bedrijf had gekocht en dacht dat dat een lange(re) levertijd zou hebben. Maar levertijd was echt supersnel (2 dagen!) en heel netjes verpakt met duidelijke omschrijvingen. Super tevreden!

Super sneller levering

Altijd super snel geleverd en met het warm weer werd er zelfs aan een koelelement gedacht!

Snelle goede verzorgde levering

Hele goede verzorgde levering van de larven. Ik heb er 100 besteld. Het lijkt er niet op , maar dat is sowieso lastig na te tellen. Ben benieuwd of de larven van lieveheersbeestjes hun werk echt zo goed doen, zoals in de media wordt gemeld :)

Kwalitatieve producten die de natuur en mijn tuin helpen

Rap geleverd, mooie instructies bij het product om het ecosysteem in evenwicht te brengen

dd

Lieveheersbeestjes zo groot als meikevers

Nou ja, maar 300 adalia werd snel geleverd

Helaas nog steeds last van de rouwvliegjes..

Gehandeld zoals het beschreven stond maar helaas..

Snel en correct geleverd

Super snelle levering en correct

heel snel en correct geleverd

prima product

Eerste keer dat ik bij Biogroei besteld heb.....meer dan tevreden !

Levering was zeer snel en optimale verpakking.

Heel vriendelijk personeel en goede info!

Ik kwam toevallig tijdens de verkopers hun middagpauze mijn bestelling ophalen, maar ze hielpen me meteen met de glimlach! Ik kreeg supergoede uitleg over mijn gekochte producten. Hier kom ik zeker terug!

Snelle en juiste levering

Levering zorgvuldig verpakt en geleverd

Heb aaltjes besteld, onmiddellijk een reactie ontvangen, en een zeer snelle levering. De aaltjes waren zorgvuldig verpakt. Als die hun werk nu nog doen is het 100%

Kan handiger in gebruik

De vangkaarten zijn alleen met draad op te hangen waarbij soms de voorgemaakte gaten ook nog eens uitscheuren. Een concurrent biedt ook handige stokjes aan waarmee de vangkaarten in de grond gestoken kunnen worden. Volgende keer koop ik dus daar weer.

De beste natuurlijke hulp

Reeds 3 jaar klant , steeds vlot en snel geleverd, bij telefonisch contact wordt je vriendelijk geholpen en krijg je ook een goede uitleg wat betreft hun produkt en

Goed verpakt en snel geleverd.

De producten waren goed verpakt en het pakket werd snel geleverd. We hebben de producten onmiddellijk gebruikt en nu maar afwachten op het resultaat.

Snelle levering!

Heb larven van lieveheersbeestje besteld kwamen mooi in doosjes aan. Ik heb er ook kartonnen huisjes bij besteld voor het uitzetten, deze hangen nu in de fruitbomen en dit ziet er ook nog eens leuk uit.

Perfect !

Binnen minder dan 24 uur bezorgd. Ik kom zeker terug hier.

Snelle levering met goed resultaat

Prima levering

Zorgvuldige verpakking. Nou maar hopen dat de larfjes hun werk doen!

Duidelijke website en snelle levering

Op zoek naar biologische bestrijdingsmiddelen kwam ik bij Biogroei terecht. Wat een mooi assortiment! Ik heb larven van lieveheersbeestjes besteld tegen de bladluis in de tuin. Leuk om te zien dat ze ook echt luizen wegeten! Ik hoop dat het genoeg is.

Snel en goed verpakte levering !

Prima ! Goede instructie bijgeleverd

Snel en perfect in orde!

De bestelde larven werden zeer snel geleverd en waren perfect verpakt. Zeer handig om uit te zetten met de bij geleverde zakjes. Top

Perfecte service!

Snelle levering en bij levering was er zelfs een koelelement toegevoegd om er zeker van te zijn dat de roofmijt de hitte zou overleven. Perfecte service, niets op aan te merken!

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.