Na 2 weken zoals aangekondigd waren de vliegjes weg

Twee weken vlijtig de planten nat gehouden zoals beschreven in de handleiding en na enkele dagen verminderde het aantal vliegjes al. na een week of 2 waren ze weg. Dat was een opluchting!

Snelle service en goede handleiding voor de beginnende 'binnen-tuinier'

Snelle service duidelijke handleiding. Nu afwachten of de aaltjes hun werk gaan doen. Maar over snelheid van levering niets te klagen!

Prima service, spulletjes netjes en compleet maarr…

Het is onbegonnen werk om de larven uit te zetten op de luizen op de roos. Te klein en fragiel.

So far so good

Snel geleverd,wel vervelend om te knippen

Prima bedrijf

Nadat post nl het eerste pakket niet heeft geleverd kreeg ik gratis een nieuw pakket toegestuurd., nu

Zeer snel bezorgd.

Klein advies. Schrijf er bij dat zodra je dit pakketje ontvangt, binnen.... werkdagen,het ook direct moet gebruiken.

correct en snel

correct en snel

Aankoop pruimenferomonen

Product lijkt gemakkelijker te gebruiken dan van concurrent DCM. Deltaval is in stevig karton en de capsule in de plastiek houder is gemakkelijk aan te brengen. We bestelden vrijdag; de levering gebeurde maandagmiddag door Post NL. Benieuwd of de pruimmot dit jaar zal wegblijven of beduidend minder actief wordt dan vorig jaar.

Snel en goed

Vrijdag besteld, zaterdag binnen. Top!

Super snelle service en product helemaal in orde.

Tevreden klanten! De larven van de lieveheersbeestjes leefden allemaal nog en waren met de bijpassende zakjes makkelijk op de plant aan te brengen. TOP!

Snel geleverd, goed product

Mijn bestelling enorm snel mogen ontvangen, zeker gezien het feit dat het vanuit België verstuurd werd. De aaltjes doen hun werk fantastisch, wat een mooi product!

Prima,snel

Bestellen ging gemakkelijk, duidelijke emails betreft bestelling/verzenden. De dag na bestellen waren de LB larven hun buik vol aan het eten.

Uitstekend product dat snel geleverd wordt.

Snel verstuurd. Toen nog een vraag over hoe om te gaan met de beestjes en dezelfde dag nog beantwoord. Helemaal top.

Werd na 6 dagen geleverd. Prima verpakt.

Snelle levering, fantastische producten

biogroei heeft precies die producten die ik nodig heb om biologische te kunnen tuinieren. De site is duidelijk en overzichtelijk, het bestellen eenvoudig en ik had mijn producten supersnel in huis. Er valt niets op aan te merken dus een 10!

Steeds weer professioneel advies

Opnieuw kan ik bevestigen dat deze firma advies geeft waar je iets mee bent. Bel hen dus zeker even op bij de minste twijfel over een bepaald product of plaag. Hun producten doen het prima, worden snel en prima verpakt geleverd. Aanrader.

Fantastische producten

Order duurde wat langer dan verwacht, ze hadden een mail moten sturen ... sorry duurt iets langer dan had 5 sterren gegeven. Als je een verwachte leverdatum op je site hebt en die niet haalt stuur dan even een automatisch berichtje dat het iets langer duurt met nieuwe verwachting zo makkelijk met moderne CRM systemen. Verder volkomen tevreden.

bereikbaar voor antwoorden op al uw vragen, snelle verzending

Vlot bereikbaar, snelle verzending, uitgebreide uitleg

Goeie uitleg

Bij de afhaling kreeg ik deskundige uitleg hoe ik het product moest gebruiken

Lekker vlot geleverd

X

Top service en vriendelijke bediening aan telefoon

Zeer uitgebreide website met veel info. daarnaast ook heel behulpzame persoon via telefoon. Een aanrader

Ik kon niet echt de hoeveelheid lieveheersbeestje larven waarnemen maar waren er volgens mij een stuk minder dan 100 die ik had besteld. Maar wacht af hoeveel er straks rondlopen in de tuin.

Fijn bedrijf met perfecte service

De bestelling is perfect gelopen maar voor wat betreft de bezorger ging nogal het een en ander fout. Ook hierbij heeft de leverancier haar bijdrage geleverd. Perfect.

Binnen een paar dagen geen gele blaadjes meer aan de plant.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.