Gewoon perfect

Makkelijk te bestellen. Zeer goede opvolging door updates en supersnelle levering. Top!

Snelle service en prima after-sales.

Vlotte levering van de bestelde producten. Klacht over één van de producten werd zeer snel opgepakt en opgelost. Geweldige service.

Supersnel en goed

Supersnel geleverd en goed product

zeer snelle levering

de levering de volgende dag al in huis

Als het werkt zal het allemaal goed zijn.

Het product (aaltjes tegen engerlingen) is netjes op tijd binnen gekomen. Was zeer eenvoudig te verdelen over mijn gras. Resultaat zullen we pas over enkele weken ervaren.

Alweer fantastisch

Netjes voor de afgesproken levertijd. Keurig verpakt met een koel-element. Met andere woorden: verzorgd tot in de puntjes.

Uitstekende service, snelle levering!

Duidelijke uitleg over het gebruik van de producten!

goed product

Wel miste ik een opvallende sticker op het product om aan te geven dat je het op 5 graden moet bewaren. Zeker als je het voor de eerste keer bestelt, ben je daar niet op verdacht.

snel - efficiënt

zeer goed inlichtingen - perfect

prima in orde

snel en ok

Voldoet maar half

Materiaal niet zo goed en te duur

Uitstekende website met veel informatie.

Heel snelle reacties op mijn vragen per e-mail. 5 sterren ***** voor de medewerkers!

good service and fast delivery

good service and fast delivery

Perfecte service

Ik had zelf het verkeerde product gekocht..niet goed genoeg gekeken. Omdat mijn bestelling niet meer geannuleerd kon worden, is deze toch geleverd. Terugsturen had ik graag gedaan, maar gezien het product (levende organismen) was dat zinloos. Desondanks kreeg ik n creditnota en werd het door mij betaalde bedrag teruggestort. Samengevat: mijn domme fout, toch geld retour. Chapeau voor deze service

geen effect

product, lieveheersbeestje tegen bladluis, werd keurig bezorgd, maar helaas geen larf te bekennen in het doosje en effect was nul

Vlotte service

Vlot geleverd en perfect product

zeer goed

oke

De mensen zijn ontzettend behulpzaam en het product werkt super.

Zeker aanbevolen.

Mijn redders in nood als de bladluizen opduiken

Elk jaar zijn ze er weer : bladluizen. En elk jaar weer is er Biogroei om mij op een natuurlijke manier te laten afrekenen met deze veelvraten. Lieveheersbeestjes larven, de ene dag besteld, de volgende dag al geleverd en uitgezet. Bye bye bladluizen.

contacten en levering geven geen aanleiding tot klachten

prima verzorging van de bestelling

correct

na bestelling, 2 dagen thuis geleverd

We zijn heel tevreden over de toegestuurde producten en ook over de dienst na verkoop.

De producten die ze ons aanbevelen doen hun werk zeer goed.

De eerste keer besteld bij Biogroei, uitstekend v.w.b. de bestelling.

De bestelling ging uitstekend en de bezorging ervan ook goed. Ben zo benieuwd als er iets stuk gaat hoe het dan met service gaat. Laten wij ervan uit gaan dat, dat ook prima verlopen zal.

Heel tevreden !

Alles vlot geleverd en netjes verpakt. Prima service, een aanrader !

Alles prima voor mekaar

Een paar dingen besteld . Alles netjes ingepakt. Ga zeker weer terug naar Biogroei.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.