Perfect!

We hebben larven van lieveheersbeestjes aangekocht om bladluizen te bestrijden. De larven kwamen snel toe en deden/doen hun werk perfect. We zijn dus zeer tevreden met onze aankoop en zullen hier zeker nog bestellen!

Trés rapide. Parfait

Livraison rapide, parfaitement protégé.

abslouut top

levering van aaltjes was schitterend, mooi in een isoleerbox op een coldpack om zeker de kwaliteit op punt te houden. achteraf op bijkomende vragen zeer snel een vakkundig antwoord ontvangen. Aanrader!!!

Alles prima in orde en dit voor een scherpe prijs.

Gewoon prima. Product zelf gisteren toegepast, het is nu afwachten of het daadwerkelijk de oplossing is voor het probleem we hebben met engerlingen in de tuin.

Geleverd volgens afspraak keurig verpakt

Topservice

Zelfs vragen worden altijd vlug beantwoord

heel snelle en juiste aflevering.

Aangezien wij de aaltjes tegen de buxusmot pas deze week hebben gebruikt moeten we even afwachten wat het resultaat is.

Heel vriendelijk!

Jammer genoeg was er een foutje geslopen in de communicatie: ik had gebeld of ik mijn product kon ophalen, maar toen ik erom kwam bleek het niet meer voorradig te zijn. Maar ze hebben het heel goed opgelost en de dag erop gratis verstuurd. Intussen goed ontvangen en gestrooid en nu hopen dat de beestjes hun werk doen. De persoon van postnl had wel het pakketje met roofmijt voor de deur gelegd zonder aan te bellen. Gelukkig kregen we een mail dat het pakket geleverd was zodat mijn man die thuis was het binnen kon nemen. Met levende producten is dit natuurlijk een risico.

Niets op aan te merken

Correcte afhandeling. Alles lijkt OK.

Product was snel geleverd en website is duidelijk.

Snelle verwerking

De bestelling werd de dag daarop al ontvangen. In een stevig doosje met ijspack, zodat het product in de beste omstandigheden verzonden konden worden. De larve plaag kan aangepakt worden en we hebben onze buren Biogroei aanbevolen. Zeer professioneel.

correcte en vlugge levering

Het resultaat van product nog af te wachten

top service. Bestelling volgende dag geleverd

top service. Mijn bestelling om 1u30 geplaatst. levering volgende dag om 12u30. Avimite aangekocht voor mijn driekleurige glansspreeuwen. Ze voelen zich duidelijk een stuk gelukkiger.

Goede prijs en snelle verzending

snel besteld en keurig geleverd

snelle levering ,veilig verpakt met de nodige gebruiksaanwijzigingen

Tevreden over de levering.

Tevreden en snelle levering .

Snelle topservice!

Samen met jullie geloof ik in het nut en in de toekomst van de biologische bestrijdingsmiddelen die jullie ontwikkelen. Doe zo voort en bewaak de prijzen, zodat je producten betaalbaar blijven voor liefhebbers en professionelen.

Onduilijkheid troef, maar snel en vriendelijk geholpen!

Ik bestelde larven van lieveheersbeestjes. De levering was supersnel, waarvoor dank! Het was echter niet helemaal duidelijk of het geleverde ook overeenstemmen met de bestelde hoeveelheid. Een klein mailtje schepte echter snel duidelijkheid! Dus conclusie, zeer goede service. Jammer van de onduilijke levering. Anders had ik zeker het maximum gegeven!

zeer tevreden

keurig voor elkaar ,snel in huis

Nette levering

Snel en netjes geleverde producten, goed verpakt en komt overeen met omschrijving.

Ik had larven van lieveheersbeestjes gekocht om de bladluizen in mijn Kamperfoelie te bestrijden... alleen door de lang aanhoudende kou beef het aantal luizen ook achter. Een mailtje en ik kreeg zonder problemen 2 extra weken voor ze geleverd werden.. Altijd mooi als een bedrijf meteen meewerkt,....

zeer snel behandeling.

heb vorig jaar het zelfde besteld gelukkig wist daardoor hoe je het moest doen deze keer miste ik die uitleg...

Snel geholpen!

Om een plaag van rouwvliegjes te bestrijden heb ik de stenema aaltjes in combinatie met hypoaspis besteld. Ondanks het verlengde Hemelvaartweekend heb ik mijn bestelling zaterdag al geleverd gekregen en kon ik mijn verzameling planten al snel behandelen. Door deze snelle service zag ik meteen effect en waren er 2 dagen later amper nog vliegjes te bespeuren!

Niet zozeer het bedrijf maar wel het geleverde product

Geleverde product voldeed niet aan de verwachtingen helaas zonde van mijn geld

professioneel en snel

Duidelijke website, duidelijke gebruiksaanwijzing snelle verzending

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.