Snelle en correcte levering

Product makkelijk besteld en snel geleverd conform bestelling.

Fantastisch success!

Wat traag begon werd een overspoeling, rouwvliegjes... De huis en tuin methodes hielpen helaas niet, dus zochten we een biologisch product om deze plaag natuurlijk te behandelen. De dag na bestelling werd het pakje al geleverd (super smooth voor Corona tijden) en vanaf de eerste dag na behandeling al effect. Hier en daar nog een verdwaalde enkeling, maar we volgen het verder op! Super bedankt voor een fantastisch product en de vlotte service :)

Netjes en direkte levering

Voor het derde jaar bestellen wij bij Biogroei en zijn zeer tevreden over de producten en leveringen.

Keurige afhandeling

De (administratieve) begeleiding van de bestelling was prima en product werd punctueel bezorgd!

Snelle en juiste levering

levering was op afgesproken tijd op juiste manier afgeleverd

Zeer snelle en correcte levering.

Geen verdere opmerkingen.

snel en correct

Mijn bestelling is snel en correct geleverd. Ik heb geen direct contact (vb klantendienst) gehad, dus kan daar verder niet over oordelen.

Makkelijk te bestellen op de site en supersnelle afhandeling

Producten die ik zoek tegen een schappelijke prijs

De deltavallen tegen fruitmot werken vrij goed, sedert ik ze gebruik heb ik zelfs geen pruimenmot ook meer. Vorig jaar Microferm gebruikt op mijn druiven, super oogst. Een minpuntje dit jaar, maar daar kan Biogroei wss zelf niets aan doen, dat de prijzen van de feromonen voor fruitmot verdubbeld zijn.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

excellent

excellent quality and time delivery

Direct geleverd en goede kwaliteit

Goed verpakt met de nodige uitleg en alle benodigdheden zaten erbij.

Goede producten, perfecte service!

Goede producten, perfecte service!

Snelle levering, goede begeleiding en prima product!

In de strijd tegen bladluizen op ons balkon kocht ik larven van lieveheersbeestjes. Op de website krijg je meteen veel uitleg en merk je dat BioGroei erg bereikbaar is als je met vragen zou zitten. De larven werden snel geleverd. Ze zaten in een handig doosje en waren in goede conditie. Er zaten ook papieren zakjes en een duidelijke handleiding bij. Prima! Ik heb de larven ondertussen nog maar één dag uitgezet dus kan nog niet getuigen over het resultaat, maar ben tot zover erg tevreden van de service.

Bieden duurzame en kwaliteitsvolle producten mét advies. Prima service!

Ben een tevreden klant bij Biogroei. Je vindt sowieso erg veel informatie op hun website over duurzaam tuinieren en bij vragen krijg je goed advies.

De producten zijn goed doelmatig en worden snel geleverd.

Fruitmot is heel vervelend als je veel lekkere bio-appeltjes wilt. De bestrijding met jullie producten is biologisch en succesvol.

Duidelijke info over product, snelle levering

Ik ben een tevreden klant

Snelle levering en goed product.

Snelle levering en goed product.

Zeer tevreden en snelle levering

Een aanrader

Topverkoper

Top levering. Netjes verpakt en met een handleiding

Pakketje werd snel geleverd en was goed ingepakt. Ik bestel hier zeker opnieuw als het nodig zou zijn.

Super service!

Mijn vragen zijn heel duidelijk en vriendelijk beantwoord. Ook nog eens een snelle levering, G

Leuk pakketje, snelle levering

Ik kijk uit om dit volgende week met mijn kleuters uit te testen! Leuk en origineel!

Supersnelle levering

Vrijdagochtend besteld, ‘s middags al bericht dat het verzonden werd, zaterdagochtend al in huis en gelijk uitgezet. Nog geen effect gezien van de Chrysopa op de wolluis, ook nog geen vliegjes gezien. De aaltjes tegen rouwvliegjes hebben wel effect, evenals de gele vangplaten.

Buitengewoon.

Zorgvuldig en met aandacht.

Snelle levering, top product + heldere instructies

Ik had een plaag van rouwvliegjes, drie dagen na toediening is het verschil reeds opmerkelijk! Ik ben uitermate tevreden. Deze organismen werken minstens even goed als een chemisch product maar is biologisch verantwoord! Ik ben grote voorstander van dit product en zou het ten zeerste aanraden.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.