Snelle levering voor goede prijs

Product is snel geleverd voor een goede prijs en de leveringskosten zijn ook aanvaardbaar.

Snel geleverd, goede uitleg. Het resultaat moet nog bewezen worden…:-))

Te weinig levende larven

Ik heb de larven verdeeld over de zakjes maar zag al snel dat er in veel van de larven geen leven zat…… Ik zie in mn rozenstruiken ook niet veel gebeuren…. Dus ben teleurgesteld tot nu toe. Is toch geen goedkoop product ook op deze manier.

altijd snel en goed geleverd, veel producten en uitgebreide info en service

Complete site met niet alleen producten maar ook een gedegen uitleg en tips. De leveringen zijn altijd snel en netjes. Het feit dat alles biologisch verantwoord is telt voor mij het zwaarst mee.

Prima levering en kwaliteit

De lieveheersbeestjes werden snel en netjes bezorgt. En het resultaat is prima want de luizen nemen af

Helemaal goed

Service prima. Of het middel werkt is afwachten.

Geweldig spul!

Na een paar dagen!! begonnen mijn zaailingen weer te groeien. Top!

Enigszins teleurgesteld

Bestelling is erg lang onderweg geweest onder post NL. Meeste Larvjes waren dood bij ontvangst product. Ik zou andere vervoerder in de hand nemen voor dit soort gevoelige producten.

niet zo leuke ervaring

Had 2 maal een mail gestuurd,de eerste keer met de vraag of men met UPS zou kunnen leveren of DHL over welke ze kunnen beschikken,maar probeer zo weinig mogelijk te bestellen dat met Post.nl wordt geleverd,daar heb ik de laatste 6 bestellingen niet anders dan miserie met beleefd,zelfs tot een week later en tussen 8:00 & 21 : 30 er zijn mensen die moeten werken en niet altijd thuis kunnen zitten te wachten.Maar op die vraag kreeg ik geen antwoord.De tweede keer dat ik een mail stuurde was dat ik het product ( roofmijt tegen spint ) heb besteld en of ze het konden verzenden met UPS ,maar wederom geen antwoord. Product werd weer een dag later dan vermeld geleverd,kreeg zelfs een mail dat het pas vrijdag zou geleverd worden,is op dinsdag ervoor geleverd,wil maar zeggen denkdat het bij Post.nl het wilde westen is.

Eerder teleurgesteld

Ik had veel verwacht van de larven, ik had er 100 besteld. Ik zag het al in het doosje, weinig larven en ook amper beweging. Ik kan niet geloven dat dit er 100 waren. Ik heb er misschien 5 levende en een stuk of 10 dode gezien. Spijtig want ik had dit echt als natuurvriendelijke oplossing gekozen

Lang leve de natuur

Goed werkende met de natuur meewerkende producten.

Degelijke producten snel geleverd.

Zeer tevreden van de service. De levering was stipt op tijd. Duidelijke instructies bij het opstellen van de mottenval. Dank je wel

Vlotte en correcte service en verzending

Ik zocht wat ik vond op de website en grasduinde even . Zeker aan te raden

goed, vriendelijk en behulpzaam.

Zij hadden dat wat ik nodig heb. leveren snel en goed.

Snelle levering en goed verpakt

Goed en stevig product. Doet wat het moet doen.

Helemaal goed

Goede prijs/kwaliteit

Vlot besteld,snel geleverd.

Hoop op goede werking, aanlevering OK

Ik heb het nu al 2x gedaan en hoop de de engerlingen stilaan zullen verdwijnen. De omstandigheden waren goed. In totaal nog 5.000 liter water bij gespoten.

Alles tip top !

Aankoop en bezorging waren perfect!

Snelle levering en mooi materiaal

Verder geen bijzonderheden

Snelle levering, goede kwaliteit met een volledig pakket.

Snelle verzending, goede producten

Duidelijke instructies over uitzetten van beestjes

Die larven van het lieveheersbeestje zij dol op luis. In een paar dagen zijn onze rozenstruiken daar van verlost

Prima product en perfecte service.

Product voldoet aan de verwachting. Een door mij gemaakte fout bij de bestelling werd snel en accuraat hersteld.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.