gewoon goed.

gewoon goed

Doen wat je zegt!

No nonsens en snel in huis!

Goede site zeer snelle levering

Bbbnnjhyyvvvffcvhixse4tvbb

Zeer snelle en correcte levering

Voor het eerste contact met biogroei, top.

Perfect verpakt en geleverd

Stevig verpakt MET koelelement aangezien mijn bestelde producten, gekoeld bewaard moeten worden.

uitstekend

zeer snelle en verzorgde levering . Bedankt.

De roofmijten die ik bestelde werden snel geleverd, goed verpakt en een duidelijke uitleg.top!!

uitstekende produkten ,snelle levering

Ik ben heel tevreden van hun produkten, indien nodig altijd staan ze klaar met goede raad. In een van mijn bestellingen ontbrak een produkt. Het werd snel opgelost.

Al 3 jaar zonder wormpjes, geweldig

Alles ging soepeltjes

Bestelling ed ging prima en je wordt goed op hoogte gehouden hoe de staat is van de bestelling, ben al met al zeer tevreden hoe alles is gegaan.

De volgende dag al in huis, goede kwaliteit

Ik kan alleen spreken over de bestelling en de levering. Die waren accuraat en snel. Hopelijk kan ik u later over mijn ervaring met de werking van wormenaarde vertellen. Tot nu toe ben ik heel tevreden.

Uitstekend!!

Al jaren koop ik bij Biogroei producten voor de bestrijding van ongedierte in mijn tuin. De qualiteit van de producten en de service van dit bedrijf zijn uitstekend.

Goed en snel

Informatie en verzending dik in orde

Fruitbomen,vrij van luis

Fruitbomen, vrij van luis door lieveheersbeestjes. Super!

Snelle en vriendelijke klantenservice.

Aangenaam, vlot en behulpzaam.

good en snel

of het een goed effect heeft op oogst zal de komende jaren moeten blijken

Ik ben een overtuigde klant!

Ik voel mij gesteund in mijn keuze door de deskundigheid van Biogroei. Duidelijke informatie en omschrijving helpen om de juiste keuze te maken. De producten werken doeltreffend en zijn gemakkelijk toe te passen. Als er toch een onvoorziene omstandigheid opduikt, krijg je heldere informatie en mogelijke oplossingen. Je ervaart het niet als een probleem (in mijn geval tijdelijke onbeschikbaarheid van een product).

Prima en snel.

Wordt men blij van ..

Product binnen 3 dagen na bestelling geleverd. In een meer dan een perfecte verpakking zelfs ink. Koelelement. Petje af ...

correct en stipte levering, goed ingepakt

steeds tevreden, ben al een jaar klant bij biogroei en zal niet veranderen: waar je goed zit, blijf je!

Heel goede ervaring

Jullie geven het gevoel van goed georganiseerd te zijn

Een snelle en perfecte levering tegen een goede prijs

Alle info aanwezig, duidelijk en transparant

Je krijgt inderdaad een levend product thuis, waarbij alle informatie wordt gegeven om het te gebruiken. Als je de tijd neemt om die info door te nemen kan er (normaal gezien) niets fout gaan.

Volledig wat ik verwachtte

BioGroei heeft een enthousiast team en een persoonlijke aanpak die je bij grote online bedrijven niet snel zal vinden. Ik ben ook al op hun bedrijf geweest en werd, alhoewel mijn bezoek niet aangekondigd was, hartelijk ontvangen en al mijn vragen i.v.m. hommels werden met de glimlach beantwoord.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.