goeie service!

Ik had mijn product iets te vroeg besteld en ze hadden me opgebeld dat ze het later zullen versturen zodra het beste moment was om het product toe te passen. een paar weken later kreeg ik het in de bus. Top service!

Zeer te vreden

Eerste bestelling zeer snelle en vlotte levering

Snelle degelijke service!

Levering volgens de afspraak.

Producten op voorraad en snelle, goede levering

De kersenvliegferomonen die ik bestelde, werden nog sneller geleverd dan bij de aankoop werd aangegeven. De uitleg op de website is goed te vinden en te begrijpen.

Heb nu ongeveer een weekje geleden de aaltjes in mijn plantenpotten gedaan en had - nadat de laatste vliegjes eruit kwamen - na een paar dagen het idee dat het verholpen was! So far so good... Hopelijk blijft het zo :-) Dan ben ik heel enthousiast over deze manier van "beestjes met beestjes" bestrijden. Was eerst beetje huiverig en wist niet wat ik zou aantreffen in mijn pakketje. Heb daarom alle andere trucjes geprobeerd, maar niets hielp en dus toch ervoor gekozen deze aaltjes aan te schaffen. Maar het ziet er helemaal niet gek/vies uit, gewoon oplossen, bij de planten gieten en klaar!

Goede informatieve site en snelle levering!

Supersnelle levering

Supersnelle levering

Perfect, snel en kwaliteit!

Vriendelijk, met kennis van zaken, snel en handige website

Ik heb contact gehad met 3 verschillende personen van Biogroei, ze waren allemaal heel vriendelijk. Ik kreeg telefonisch ook duidelijke en correcte uitleg, zonder dat het "pushy" was om te verkopen. Daarna de bestelling geplaatst via de website, die heel gebruiksvriendelijk was (overzichtelijk, handige bestelprocedure). Daarna snel persoonlijk verwittigd dat ik bestelling kon afhalen. Afhaling zelf ook heel vlot verlopen, producten verzorgd verpakt. Nu nog afwachten of de producten ook hun werk zullen doen, maar daar heb ik het volste vertrouwen in, gezien de beoordelingen van vorige kopers.

Perfecte opvolging en levering

Alles perfect!!!

Altijd correcte, kwaliteitsvolle, snelle levering van de producten.

Positief

Snelle levering, goede producten en duidelijk omschreven op de website. Thanks!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering van het bestelde product. Aangezien ik het product nu pas gebruikt heb kan ik nog geen review hierover geven.

Heel tevreden

Makkelijk te bestellen via de website. De levering was ook heel snel. Het product moet nog worden gebruikt, maar verwacht dat dit ook goed is gezien de reviews dank je wel

Service

Had aaltjes besteld en kreeg later een supervriendelijke mevrouw aan de telefoon dat dit nog te vroeg was in 't jaar en als 't ok was als ze me 't gingen zenden wanneer 't geschikt was voor de aaltjes. Super!

Duidelijke communicatie, snelle levering, goed product

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en ze leveren een goed product.

Snel en netjes.

Eerste bestelling, maar is een blijver.

Helpt een beetje

Ik had aaltjes tegen rouwvliegjes besteld ( stenema). Ze werden snel geleverd (dag erop al) maar niet op koelkasttemperatuur zoals op de verpakking stond, hiervoor contacteerde ik hen en ze lieten me onmiddellijk weten dat dit geen probleem was als ik ze direct gebruikte. Ik heb het die zelfde avond op de correcte manier gebruikt (bodem van planten moest ook vochtig zijn, niet in het daglicht in het donker toepassen etc .) , elke plant heb ik een deel gegeven. De hoeveelheid rouwvliegjes is sterk gedaald maar ze zijn niet allemaal weg dus dat betekent dat de plaag niet weg is en terug erger gaat worden ( 1 vliegje is al te veel voor een plaag te krijgen) . Op de verpakking staat wel 3-6weken de bodem van de planten vochtig houden dus dit ga ik nu nog drie weken langer blijven doen in de hoop het toch nog weg gaat maar ik vrees ervoor.

heldere informatie, snelle levering, goed product

De verstrekte informatie was helder, de gebruiksaanwijzing eveneens. Er werd snel geleverd. Ik gebruik het product (feromooncapsules) al enkele jaren tot grote tevredenheid.

Besteld en zeer snel geleverd,top bedrijf

Zeer goed spul tegen larven.

Zeer goede service

Eerlijk en oprecht team. Ik werd op de hoogte gebracht dat het nog te koud was voor behandeling. Dus Produkt werd op de juiste moment geleverd. Hiervoor dank. Vertrouwen in de firma.

De ervaring met dit bedrijf is PRIMA. Makkelijk te bestellen, snel thuis.

Mooi product en super snel in huis

Twee Biogroei producten besteld en met postNL snel en compleet geleverd.

Snel en goed

Fijne duidelijke webshop en snelle levering

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.