Goed contact, snelle levering

Ik ben van begin van de bestelling tot de bezorging goed op de hoogte gehouden.

Snelle levering en zat keurig verpakt

Bestrijding op een natuurlijke manier

Goede shop, veel informatie, en top producten!

Zoals steeds snel en correcte levering. Ook de feedback op de site is altijd zeer duidelijk.

vlotte levering

Voor het monteren van de feromoonval moet je op zoek op de website naar een handleiding.

Goede informstie, betrouwbaar

Goede kwaliteit, snelle levering. Top.

Enkel positieve ervaring. Eerste keer wel wat wennen om zo iets als verpakkingsmateriaal op je planten te strooien zonder dat je iets van mijten ziet. Maar het resultaat laat niet snel op zich wachten. Heb op deze manier heel wat planten kunnen redden zonder chemische stoffen binnenhuis te moeten gebruiken.

Perfecte.

Perfecte afhandeling, en onmiddellijk antwoord.

jullie product was heel goed, maar de levering liep al voor de tweede keer mis

ik zou jullie van harte aanraden om van PostNL naar een andere leverancier te veranderen. Ik heb al voor de tweede keer de larven te laat ontvangen (en ik denk dat er een groot aantal al dood was, of toch leek het zo). Ik kreeg elke keer een email dat de leverancier ging komen, dan kwam hij/zij toch niet zonder reden, en word het pakket maar 2/3 dagen later naar het afhaalpunt gebracht.

Meer dan de helft:dood.

Donderdag verstuurt en zou zaterdag wordenbezorgd door post nl. Woensdag werden ze eindelijk bezorgd met als gevolg:van de 25 waren er 13 dood!!!Niet voor herhaling vatbaar dus!

snelle levering en duidelijke gebruiksaanwijzing

Ik had aaltjes besteld tegen de rouwvarenmug. Die werden snel geleverd en er zat een duidelijke gebruiksaanwijzing bij. Na een week zie ik ook al duidelijk resultaat.

Gewoon prettig, zonder gedoe

Als er iets is bijvoorbeeld door laten levering, meld het meteen en wordt meteen gereageerd en opgelost..

Slecht nog steeds niets ontvangen

Zitten larven in van lieveheersbeestjes. Heb je niets meer aan.

makkelijk, gezond en goed

Mijn Chickendales worden helemaal happy van de Chickenheppie: - mooi verenpak - geen kriebelende beestjes meer - geen stinkende of gevaarlijke producten in hun kippenhuis - gezonde eitjes van gezonde kipjes

Mooi produkt en uitstekende service!

Mijn eerste bestelling van 400 larven van het Lieveheersbeestje is niet goed gegaan door toedoen van PostNL die maar liefst drie dagen achter elkaar vertragingsberichten bleven sturen. Bij ontvangst van het pakket bleek er weinig leven meer in te zitten. Hoewel Biogroei hier natuurlijk niets aan kon doen, hebben ze mijn bestelling opnieuw verstuurd. De communicatie was heel vriendelijk en correct. Een uitstekende ervaring met Biogroei, in een tijd dat goede service door bedrijven geen vanzelfsprekendheid meer is.

Vlot en correct geleverd. Bedankt daarvoor

Vlot en correct

prima.

de aaltjes heb ik al eens eerder besteld en hielpen perfect.

Ik had besteld en een paar dagen was mijn pakje er al heel goed verpakt en gebracht

Top bedrijf en klantenservice

Aaltjes tegen rouwvliegjes echt een aanrader. Klantenservice is zeer behulpzaam als er iets misgaat.

Super en fijne service

Ik bestel al een tijdje alleen via biogroei. En hun service is fijn en behulpzaam. Ook als post.nl het weer verknoeit. Kan niets anders zeggen dan zeer tevreden te zijn.

Zeer snelle levering

Fijn dat je zo makkelijk en snel aan biologische bestrijdingsmiddelen kan komen Voor de rozen en de kippen

Snelle levering, goede informatie , biologische en natuurlijk bestrijding!

Larven besteld voor de invasie van bladluizen tegen te gaan. Larven zijn goed aan het werk gegaan. Een natuurlijke oplossing is altijd beter dan met bestrijdingsmiddelen of gif aan de gang te gaan. Goed advies op Biogroei website. Besteld, volgende dag geleverd.

Mijn gazon was verwoest door de gele weidemier, de aaltjes werken ECHT

Snelle levering, goede communicatie, goed product. Een aanrader.

Afwachten….

De bestelling is correct uitgevoerd, keurig verzorgd. Of de larven het goed overleefd hé ben en gaan doen wat we hopen, is nog even afwachten!

heel klantvriendelijk

snel antwoord op mijn vragen, kortingscode die ik direct kon verzilveren

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.