nog geen ervaring

Ik heb het kersen worm bestrijdingsmiddel bij mijn voorraad gekocht. Kan het pas in april gaan gebruiken.

Snel en netjes geleverd

Bestelde product werd snel bezorgd. Het was netjes ingepakt en er stond duidelijk beschreven hoe eventueel te bewaren. Samen met de bijgeleverde handleiding het product makkelijk kunnen gebruiken. Top service.

aan te raden

vlotte levering alles correct mvg marcel

Goede producten, snelle afhaling

Zeer goede website waar alle producten snel te vergelijken zijn. Eenvoudig te bestellen en gemakkelijk af te halen.

Erg snelle bediening

In het verleden al succesvol behandeld met producten van biogroei. Ik ben echt heel tevreden met de enorm snelle afhandeling! Vaak heb ik ze de volgende dag al in huis

Duidelijke website, snelle levering, top product (aaltjes tegen varenrouwmug)

Duidelijke website, snelle levering, top product (aaltjes tegen varenrouwmug)

Supertevreden!

Supersnelle service en prima producten! Heel tevreden.

Bestelt en de volgende dag in huis. Producten goed verpakt.

Deskundig

Beste, ik bestelde een product dat maar mag gebruikt worden tussen de 10 en 12 graden .Ik kreeg telefoon met een zeker goede uitleg. Bedankt en doe zo voort baan dat Team !!!!! Vriendelijke groeten Vlaeminck Luc

Zeer tevreden.

Bestelling heel snel binnen en heel tevreden met het product, ga zo door.

Goed voorbeeld hie het hoort....en kan!!! TOP

Helaas wederom wat roofmijten moeten bestellen....altijd vervelend. Maar als je dan bij Biogroei besteld en het binnen 2 dagen in huis hebt....inclusief koelelement in de verpakking....wordt je toch een beetje blij. Ze staan voor kwaliteit.....en leveren dat ook gewoon. CHAPEAU

super!!!

Snelle levering, super goede verpakking

kende het berdrijf niet , maar ik had wat vergelijkingen gemaakt en ik moet zeggen , alles oke en prima dut van informatie en prijs . mij zien ze terug

Snelle, efficiënte en gezonde manier van bestrijden én leveren !

Na een snelle levering, een prima resultaat na gebruik. Op de website staan veel tips en hulpmiddelen... Sinds ik Biogroei.be ken, snuister ik hier rond als ik andere problemen ondervind bij plant of tuin. Meestal hebben ze ook voor deze problemen een degelijke gezonde oplossing.

Supersnelle levering

Aaltjes en kleefplaten werken perfect.

Goed geholpen de aanpak ook

Goed geholpen snel ook dik tevreden

Snelle bezorging

Snelle bezorging en duidelijke uitleg over hoe te gebruiken

enorm snelle service!

Heel snelle service en heldere communicatie

Snelle en goede service

Perfect!

Snel, eenvoudig en gemakkelijk besteld. Degelijk verpakt en vlot geleverd. Ook duidelijke instructies hoe te gebruiken. Aanrader!

Snelle levering, fijn product

Snelle levering, heldere communicatie

Vlotte service

Zeer vlot besteld en snel geleverd. Gemakkelijk gevonden wat ik zocht op de site, duidelijke info.

In het algemeen gewoon zoals het hoort!

Vlot geleverd, mooi verpakt en goed product.

Snelle levering, betrouwbare partij.

Snelle levering, betrouwbare partij.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.