ik ben héél tevreden

snel en correcte levering

prachtige vogelhuisjes en snelle levering

zie boven

Fantastisch!

Ik heb al een aantal keer producten bij biogroei besteld en de levering en de producten zelf stellen mij nooit teleur! Echt een aanrader om op deze website producten te bestellen.

Doet waar t voor gekocht is.

Doet waar t voor gekocht is.

Zeer snelle levering, goed product

Zeer aan te raden.

Franse vertaling is nuttig

Hallo, Ik heb uw zending ontvangen en de inhoud van de envelop in het mandje boven aan de val geplaatst. Gedurende 2 dagen is er geen insect gevangen. Sommige insecten vliegen langszij. Bevestig alstublieft dat ik het correct heb geplaatst. Met vriendelijke groeten Jean-Luc LETILLOIS

Snel en correct uitgevoerd

Allereerst de allerbeste wensen voor het Nieuwe jaar, dat iedereen maar snel weer z'n oude leventje kan oppakken. Mijn dank voor jullie snelle en correcte levering! Groetjes, Martin van den Brink

Het werkte helaas niet

Ik had ontzettend last van rouwmuggen alles geprobeerd van plakband aan de rand tot overpotten en zelfs met kaneel proberen te bestrijden. Ik kocht een pakketje bij biogroei van bijna 25 euro (!!) wat genoeg zou zijn voor 10m2. Precies gedaan zoals in de bijgevoegde beschrijving stond en met een kleine plantenspuit verdeeld over de 2 potten. Helaas heb ik uiteindelijk 2 planten alsnog weg kunnen doen.

Fantastische natuurlijke producten

Ik bestel al heel wat jaren bij biogroei zeer tevreden over de producten en service zeker een aanrader voor de biologische tuinder

Snel geleverd, werkt prima.

Ik ben zeer tevreden over dit product. Snel geleverd, keurig verpakt, duidelijke instructies. Uit ervaring weet ik dat het product prima werkt. aaltjes regen rouwvarenmug.

schappelijke verzendkosten, snelle levering

Probleemloos

Snel bezorgd met goede instructie

Snelle en effectieve oplossingen voor plage

Aaltjes werken zeer goed tegen verschillende plagen zonder het gewas te verontreinigen. Het is ook mogelijk de bestelling af te halen. Erg tevreden over de communicatie en service van BioGroei.

Positief, goede service, snelle levering

Goed bedrijf, nette klantenservice met goede ondersteuning en snelle levering. Ik hoop dat ze hun assortiment verder uitbreiden en bv. naast Chrysopa larve ook volwassen exemplaren gaan verkopen.

Super snelle levering!

Na 3 dagen al minder vliegjes, lijkt dus ook nog goed te werken!

zeer snelle levering en telefonische hulp

Ik kan mij alleen nog maar baseren op de snelle levering en de vriendelijke telefonische hulp. De roofmijten zijn enkele dagen geleden pas uitgezet dus daar kan ik nog niet over oordelen. Tot nu toe goede ervaring met Biogroei.

Snel - correct

Levering perfect en goed verpakt

Handleiding is duidelijk, nu resultaten afwachten.

Website, service en levering allemaal top!

Ik heb voor het eerst in mijn leven last van varenrouwmuggen en kwam voor bestrijding uit bij BioGroei. Website zag er duidelijk en overzichtelijk uit. Levering kwam ondanks de decemberdrukte snel. De gebruiksaanwijzing is eenvoudig te lezen. Nu nog wachten op het gewenste resultaat. Dat zal nog een paar weken duren.

zeer positief

Snelle levering, in goede staat. Toegepast op een vijftal kamerplanten in huis. De trips zijn succesvol bestrijd, en al weken geen meer gezien. Het zou misschien wel handig zijn als het bestrijdingsmiddel (in mijn geval de mijten) in kleinere aantallen beschikbaar waren. Uiteindelijk heb ik maar 1/3 nodig gehad.

Simpel besteld. Snel geleverd.

Dankjewel.

goed bedrijf

goed bedrijf

Bestelling sneller binnen dan verwacht

Ik had aaltjes besteld om van mijn rouwvliegjes af te komen, deze hoopte ik dus ook snel te krijgen. De aaltjes werden de dag na m'n bestelling al geleverd, wat zelfs sneller dan voorspelt was!

Snel bezorgd, goede producten

Bestellen ging soepel, producten werden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. Zou hier absoluut nog eens bestellen!

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.