Perfecte service en supersnelle levering!

Ik merkte op dat mijn plant last had van rouwvliegjes en bestelde bij Biogroei de geschikte oplossing. Dit werd de dag nadien al geleverd, sneller dan origineel was aangegeven! Ik ben zeer positief over mijn ervaring met Biogroei en hun excellente service. Indien nodig, bestel ik hier zonder twijfelen meteen opnieuw!

Topservice!

Snel bezorgd, altijd in orde, goede kwaliteit producten! Al lang klant en nog nooit teleurgesteld geweest!

Top product!

Stenema | Aaltjes tegen rouwvliegjes tegen besteld en gebruikt, na een week waren de vliegjes weg, perfect product!

Snelle servce

Snelle levering, duidelijke beschrijving, simpel toe te passen

Snel

tot hiertoe positief

levering van producten is in orde; feromonen hadden het voorbije jaar blijkbaar wel enige positieve invloed; (eerste jaar dat ik ze gebruik); nu afwachten of dit zich volgende keer kan doorzetten.

Goeie snelle service en uitleg

Gemaild voor info en duidelijke uitleg gekregen en nogmaals extra controle via foto's van mijn plant. Daarna snelle en correcte levering.

Zeer goede keuze

Vriendelijk, professioneel en mijn bestelling was met veel zorg verpakt. Ook zeer tevreden over de bijgeleverde uitleg.

Snelle bezorging en duidelijke uitleg.

Fijn

Zeer goed advies en bestelling prima

Uitleg van een expert zorgde er voor dat ik perfect wist hoe ik met mijn aankoop aan de slag moest!

Beter dan verwacht!

Goed product, goed verpakt, duidelijke gebruiksaanwijzing.

Prime website, snelle levering, goede service

Als boven.

Besteld en volgende dag netjes afgeleverd!

Geen enkel probleem gehad en snel geleverd.

Goede service.

Na 14 dagen goede resultaten en geen rouwvliegjes meer te zien in huis

Na 14 dagen goede resultaten en geen rouwvliegjes meer te zien in huis.

Moeiteloos snel en goed verpakt

Net zoals het bestellen (online) heb ik het ook zeer snel ontvangen. Zeer fraai verpakt (boven verwachting) Ik kan je Biogroei absoluut aanraden te gebruiken. Ze vinden het zelf heel belangrijk dat alles juist verloopt en dat je tevreden bent. Super

Snelle levering en menselijk communicatie

Heb al vaker besteld bij Biogroei omdat de uitleg duidelijk is en dat er een echte dienst- na-verkoop is, indien je nog met vragen zit. Top!

Zalig

Altijd als er iets mis is met mijn planten, bestel ik de oplossing op Biogroei ❤️

Product helpt niet

Larven om rouwvliegjes te bestrijden helpt niet. Ik heb het product gebruikt zoals beschreven en al mijn planten behandelt. Na 4 dagen nog steeds vliegjes aanwezig. Ook enkele plantjes gesneuveld omdat ze normaal niet veel water mogen krijgen. Duur product, zeker als het niet werkt.

mooi product. doet wat het beloofd

Snel geleverd en werkt!

Snel geleverd en werkt!

Heel tevreden!

Snelle levering van levend product, zorgvuldig verpakt en ongeschonden aangekomen. De aaltjes doen op dit moment hun werk!

Waar voor je geld

Steeds tevreden over de kwaliteit van hun produkten - doet wat beloofd wordt. Zeer goede resultaten in mijn tuin - ook onze buxussen doen het uitstekend na behandeling van hun produkten. Zal hen zeker aanbevelen aan derden.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.