Super vlotte levering van super producten

Stenema | Aaltjes tegen rouwvliegjes Ik kocht dit product nu reeds een tweede keer omdat ik zo verbaasd was van het effect. De rouwvliegjes(trekken op zeer kleine fruitvliegjes) verdwijnen op zeer korte tijd. Vanaf nu gebruik ik stenema om de maand preventief en heb geen last meer gehad van deze vervelende vliegjes. Super tevreden!

Snelle service, goed verpakt, top

Accuraat

Wacht natuurlijk op de resultaten van het aangekochte product !

Alles correct en vlot verlopen. Top!

Zeker het aanbevelen waard.

correct

de zending werd zeer stipt afgeleverd - we hebben vertrouwen in het ons aangeschafte product en hopen verlost te geraken van het probleem met de engerlingen in ons gazon... in het voorjaar zullen we de behandeling herhalen

Ok

We hebben het produkt, de aaltjes, verwerkt zoals aangegeven. Dat ging vlot en nu hopen we dat het werkt tegen de engerlingen in onze tuin. Resultaat zullen we volgende lente merken.

Het middel is snel geleverd en zere goed verpakt.

Goed spul

Gekocht tegen rouwvliegjes. Zijn er al snel minder geworden.

Na een valse start toch goed geholpen.

De kokers kwamen keurig op tijd, maar ik had hier geen ervaring mee. Via de website heb ik om advies gevraagd, maar er kwam geen reactie. Na het lezen van mijn review kreeg ik een telefoontje en werd ik alsnog heel vriendelijk en accuraat geholpen. Mijn hulpvraag via de website was niet aangekomen, en het telefoonnummer heb ik waarschijnlijk over het hoofd gezien.

Gekregen waar ik om gevraagd heb.

meer dan perfect

meer dan perfect

Snelle levering, uitgebreide informatie, goede dienst na verkoop

Duidelijke communicatie, vlotte levering

Super snelle levering en goed product!

Aaltjes kwamen sneller dan verwacht en waren verkoelt verpakt ivm warm weer in September. Top service! We merkten na ongeveer een week verschil, dus aaltjes lijken ook top gewerkt te hebben!

zeer professioneel advies en snelle, correcte levering

zeer professioneel advies en snelle, correcte levering

Snelle en vlotte afhandeling van mijn bestelling. Prima kwaliteit.

Zeer goede service

Super goede service,ik ben op de hoogte gesteld wanneer het product kon geleverd worden en het was ook zo,een pluim voor jullie, ik zal er in de toekomst zeker aan jullie denken

Gewoon top

Snelle levering en goed uitleg en product werkt prima al verschillende keren gekocht

Aaltjes goed verpakt en koel gehouden

Aaltjes goed verpakt en koel gehouden

Top service .

Top bezorging aan huis en met de nodige informatie kan je direct aan de slag duidelijk en gemakkelijk uitgelegd .

Stipte levering

Bestelling en levering van Bokashi ballen zijn prima verlopen. Ik heb ze vandaag in onze vijver verdeeld (20 stuks voor ca. 20 m2); Resultaat is af te wachten tot volgend voorjaar. Reinhilde

Goede informatie op de website en zorgvuldige en snelle levering.

Bij ons huis in Frankrijk troffen we struiken (Red Robins) aan, die afgestorven waren. Door te googelen. kwam ik bij Biogroei terecht en herkende de larven die ik in de grond had aangetroffen als larven van de Taxuskever. De biologische bestrijding daarvan kan met aaltjes, die ik daar bestelde. Ze werden binnen 3 gaden geleverd in een koelboxje met koelelement. Ik vond dat zeer zorgvuldig. Bij de aaltjes zat een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Goed produkt

Snelle levering en mijn paard is tevreden in zijn boxe !

vlotte levering, bijhorende info in de verpakking van het product

ondertussen gezien dat jullie een breed gamma hebben ook met feromonen. Wellicht tot later

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.