correct afgehandeld

correct afgehandeld

De beestjes na twee weken nog steeds goed bezig!

Een grote binnenstruik wordt langzaam maar zeker bevrijd dankzij de lieveheersbeestjes . Jammer dat we op deze site geen footi kunnen doorsturen.

Top spul moet meer bekend worden.

Heb eerst 2 ballen besteld om te kijken wat het ging doen. Ben te vreden wat 2 ballen doen, heb veel minder draadalg. En het is biologisch en niet van die chemische troep. Kan het aanbevelen. Na de winter dan in het voorjaar bestel ik er nog een paar.

Heel tevreden

Telkens heel tevreden, zowel over de producten als de service!

Overzichtelijke website en super snelle en levering! Zeer professioneel!

Super overzichtelijke website met duidelijke uitleg van product en veel bruikbare informatie. De levering was heel snel en het product professioneel en veilig verpakt! Bedankt. En zeker tot een volgende keer!

Bio Goed

Mooie spullen, zeer snelle bezorging. Helemaal goed dus

Op tijd, goeie prijs

Alles verlopen zoals het hoort. Dankjewel!

Uitgebreid advies en vlotte levering

wordt gekoeld geleverd

Heel vriendelijk en duidelijk uitleg gekregen .

Hopelijk doen de aaltjes hun werk, nu wachten op een goed resultaat.

Vriendelijke bediening en produkt in orde

Alles verliep tip top

Uitstekend!

Goedkoper dan bij menige Nederlandse firma die dit soort artikelen verkoopt.

uitstekend

snelle levering en duidelijke website

Biogroei straalt verstand van zaken uit.

Goede sortering, artikelen van prima kwaliteit, vakkundige verpakking, zeer klantvriendelijk.

Snelle levering en zeer netjes verpakt, zelfs met een koelelement!

Snelle levering, deftig verpakt. Bedankt!

BioGroei Rules!!! Es, Mathias en Lester Rule!!!

Super mensen, vriendelijk en mega behulpzaam. En ze zijn er om ons te helpen de natuur te versterken dus een mooiere zaak als deze is er niet. Vind ik toch :-)

Vlotte afhandeling

Correcte informatie en vlotte afhandeling van de bestelling

Heel correct advies, correcte levering

Excellent

Gezien erge plaag roofmijten korting gekregen op Chicken Heppie alsook zeer handig praktisch advies.

Netjes verpakt

De aaltjes netjes verpakt in een isolerend doosje, compleet met koelblok.

Telefonisch zeer goed bereikbaar. Gaven mij uitgebreid advies nadat ze om foto’s hadden gevraagd. Altijd vriendelijk aan de telefoon en leveren snel en goed. Het resultaat is pas na een jaar echt duidelijk maar voor nu lijkt het in ieder geval niet erger te worden met de taxuskever.

Vriendelijk en behulpzaam

Genoeg uitleg en extra tips om de maximum efficiëntie uit de producten te halen.

Geweldige service, snelle levering

Duidelijke site, makkelijk om bestellingen te plaatsen en snelle levering. Klantenservice erg klantgericht

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.