Fantastisch!

De bestelling werd snel geleverd. Bye bye rouwvliegjes :)

Bestel altijd bij Biogroei: goed in prijs, levering en service

Alles zoals beloofd

Alles prima verlopen , de bestelling , de levering en de produkten .

Vlotte levering uitstekend product

Op de site makkelijk te vinden welk middel te gebruiken voor Taxuskevers

zeer vlotte en nette aflevering van de bestelde produckten

roofmijten waren netjes verpakt.

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden.

alles correct

eerste maal en alles ok

Snel in huis, goede instructie, prettig kleine verpakking

Mijn aankoop werd snel en netjes verpakt geleverd.

Erg snelle levering

Erg snel geleverd. Ik weet nu de werking nog niet goed omdat het nog maar kort in gebruik is.

Het bestelde werd op tijd geleverd.

Goede uitleg bij producten, ruime keuze en zéér snelle levering!!

Was tot nu toe onbekende verkoper/webshop voor mij. Ik ben heel tevreden van de ruime keuze + uitleg bij elk product. De levering gebeurde heel snel. Heel fijn als je een product besteld hebt tegen een plaag!

snelle levering, producten moet ik nog uitproberen maar ze zien er goed uit

snelle levering, producten moet ik nog uitproberen maar ze zien er goed uit

Top kwaliteit

Naast top kwaliteit ook nog snelle levering

Ik ben tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Of de engerlingen ook bestreden zijn kan ik op dit ogenblik niet beoordelen. De plekken zijn in elk geval niet erger geworden.

Fijne kennismaking met het bedrijf

Op de website krijgt de klant duidelijke informatie over de producten en de filosofie achter het bedrijf. De aangeboden bestrijdingsmethodes zijn volkomen natuurlijk en het gebruik ervan wordt helder omschreven. Ik denk eraan om in het voorjaar de 'no slug-methode' uit te proberen. De roofmijten die ik nu bestelde zijn snel toegekomen en hen uitzetten was heel eenvoudig. Of de beestjes hun werk doen, heb ik nog niet goed kunnen vaststellen. Het pakket roofmijten is niet echt goedkoop maar andere bestrijdingsmiddelen zijn dat ook niet (ook al omdat er vaak herhaald moet worden).

uitstekend

mijn kippen hadden last van bloedluizen . ik heb op aanraden Mathias AVIMIT in drinkwater gedaan en roofmijten uit gezet, na twee dagen slapen de kippen tevreden terug in hun kippenhok. Ze zien er terug rustig en stres vrij uit. Prima produkt werkt uitstekend. Snelle levering en goede uitleg vriendelijke mensen

Slecht

De larven waren al dood toen ze aankwamen . Het pakket was niet in orde

Er komen muizen op af

Ik heb geen fijne ervaring helaas. Ik had biologische bestrijding besteld tegen spint, trips en rouwvaren muggen. Helaas heeft het niks geholpen tegen de spint en de trips. Maar dat is het ergste nog niet. De uitzetstof waarin je de beestjes uitzet trekt muizen aan!! Ze hebben mijn planten aan gegeten. Ik heb dus veel geld betaald zonder dat het hielp en uiteindelijk meer problemen gaf. Ik heb dit ook gemaild; maar dan krijg ik een reactie terug; de spint is weer terug gekomen en dat dit geen muizen aantrekt. Helaas geen behulpzame mail dus.

Zeer tevreden.

Ik gebruik de producten van Biogroei nu sinds 2,5 jaar. Oorspronkelijk de Forni- en Sonimite tegen rode spint op mijn kamerplanten. Sindsdien nooit meer last van gehad. Ik heb ook hun Hypoaspis roofmijten tegen de varenrouwmug met groot succes toegepast. Het gebruik van de aaltjes ligt voor kamerplanten (voornamelijk in de winter) iets moeilijker. Bij de eerste symptomen van wolluis bij mijn succulenten pas ik ook hun Chrysopa gaasvliegen toe (ook met succes) Het enige nadeel van hun natuurlijke bestrijdingsproducten is de prijs. Maar als je nagaat in welke bochten je je soms moet wringen om bij kamerplanten en succulenten op een veilige en makkelijke manier insecten te bestrijden is dit het zeker waard.

Snelle levering zoals altijd

Altijd goed verpakt en snel geleverd.

Iedere bestelling snel en correct uitgevoerd

Correct

Snelle, correcte levering.

Uitstekende producten

Heb fornimite besteld tegen spint, en Steinernema en tegen rouwvliegjes. In beide gevallen binnen 2 week van de plagen af. Gebruik nu hypoaspis om nieuwe problemen te voorkomen.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.