Waar blijft de bestelling?

Ondertussen eet de bladluis lustig verder

Erg vriendelijk en geven graag de juiste uitleg. Product was volgende dag al binnen en was zeer netjes verpakt. Top bedrijf

Vlotte verzending en duidelijke instructie bij de producten

Na bestelling waren de produkten snel in huis. De uitleg bij de produkten was helder en duidelijk. Ben wel erg benieuwd naar het resultaat.

Snelle en correcte levering. Gratis download boek biotuinieren.

Snelle en correcte levering. Gratis download boek biologisch tuinieren.

Perfecte levering

Snel en vakkundig geleverd met duidelijke uitleg.

Voor mij de beste keuze

Ik heb een grote collectie kamerplanten en die werden geregeld getroffen door spint. De roofmijten ruimden die irritante beestjes grondig op. Nu hang ik preventief zakjes met roofmijten in mijn meest spintgevoelige planten en we zijn nu helemaal spintvrij. Ik had nu een serieuze trips-plaag. Hiervoor doe ik nu hetzelfde en het lijkt alvast te werken. Ik ben nu gerust en ik moet niet om de haverklap die vieze chemische brol, waar sommige planten bovendien niet goed op reageren, inademen. Dik tevreden. Het enige nadeel is misschien wel dat dit per jaar wel een extra kost is, maar die chemische producten kosten ook wel wat. Bovendien heb ik wel een paar zeldzamere planten die ik zeker niet wil verliezen. Ook is het uitstrooien van die mijten binnenshuis een rommelig boeltje (valt op de grond). Maar na een paar dagen mag je dit opruimen. De preventieve zakjes zijn wel een pak handiger, dus beter voorkomen dan genezen!

Goede raad bij vragen over besmetting van boompje.

Top service en product

Aanpassingen in levering ivm hitte, super gedaan

Telefonisch goede info gekregen rond de pakketten, het pakje werd ook zeer snel geleverd. Jammer genoeg zat er wel niet alles in. Maar dit werd wel zeer snel rechtgezet. Maw een zeer goede service

Geweldige en snelle service!

De aaltjes die ik bestelde werden geleverd in een isomodoosje met koelelement, een dag nadat ik ze bestelde. Top!

Snel en correct geleverd, positief over dit product.

Al meerdere pogingen ondernomen om van rouwvliegjes verlost te raken, maar steeds mislukt. Enkele dagen geleden "aaltjes tegen rouwvliegen" besteld. Onmiddellijk toegepast en na enkele dagen al veel minder rouwvliegjes te bespeuren.

Zoals verwacht én beter

Beestjes kwamen levend aan met een extra koelelement in deze uitzonderlijke hitte. Top service !

Heel goed!

Snelle en goede levering

De levering was snel en verzorgd. Of het produkt doet wat het beloofd is nog af te wachten, maar ik heb er wel vertrouwen in.

Snelle en vriendelijke service!

Op het einde van de werkweek besteld en in het begin van de volgende week binnen. Top! Ik ben ze gaan ophalen en alles was meteen in orde. Hopelijk slaan de aaltjes zelf ook aan!

Snelle afhandeling e.

Snelle af handeling en bezorging

Perfecte levering, perfecte communicatie

Perfecte levering, perfecte communicatie

Snelle levering goed product

De site was overzichtelijk. De spullen zijn snel en netjes verpakt geleverd. Ze voldoen aan mijn verwachtingen.

Snelle,goede service

Snelle en goede service. Informatieve website.

Snelle levering en goede prijs kwaliteitverhouding

Goed!

Prachtig product

Het houdt de vijver schoon. Levering volgens afspraak.

Correcte afhandeling van de bestelling

Onberispelijk

Makkelijk, duidelijke uitleg, snel, ecologisch verpakt, zelfs de tape is uit papier vervaardigd niet uit plastiek. Een aanrader.

zeer goede service en vriendelijke ontvangst.

Gewoon top! Zeer goede service!

Love it!

We bestelden de lieveheersbeestjeslarven en een huisje omdat we kampen met een bladluisprobleem. De bestrijding verliep heel efficiënt, we appreciëren dat dit een milieuvriendelijke methode is, en het is eigenlijk best wel satisfying om de bladluizen op ons appelboompje langzaamaan te zien verdwijnen. Heel fijn product, en heel efficiënte levering!

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.