Uitstekende score

Vriendelijke en goede, correcte service

Snel, volledig beschermd verpakt, uitstekend.

Bijzonder om te ervaren, als leek, dat er een koelelement bij het product zat om deze te beschermen tegen de warmte.

Ondanks gestuntel van PostNL zéér goed geholpen.

Lester van Biogroei heeft mij zeer adequaat geholpen! Dank daarvoor. Nu hopen dat de lieveheersbeestjes er ook zin in hebben.

meerdere oplossingen, telefonisch goed bereikbaar

De roofmijten die ik bestelde tegen bloedluizen waren 75% doeltreffend, nadien heb ik diatomeeënaarde gekocht en deze lijkt de job geklaard te hebben (mag wel niet tegelijk gebruikt worden met roofmijten). Bij beide bestellingen had ik enkele vragen die snel en correct beantwoord werden

snelle levering, prima in orde

Goed en bestelling vlot ontvangen

Eenvoudig via de website besteld en zeer snel ontvangen. Ik hoop dat de producten aan hun verwachting zullen voldoen, maar dat kan ik nu nog niet beoordelen omdat de effecten van de meststoffen nu eenmaal niet direct merkbaar zijn.

Snel en goed geholpen

Alles was snel en goed afgehandeld en klaargezet om af te halen. Top!

Woensdag verzonden, donderdag ontvangen

Er ging iets fout bij post nl maar vervolgens snel opgelost door biogroei. Alles bij elkaar een prima ervaring en een aanrader

Bedrijf met passie voor natuur en klant

Bedrijf met passie voor natuur. Heel uitgebreide en duidelijke info op de website. Toch nog iets onduidelijk? Effe bellen en je bent meteen geholpen. Verzenden gebeurt met zorg. En zelfs als je het afhaalt, is het even goed verpakt (bv. in isolerende doos met koelblokje erbij). Producten werken met respect voor natuur.

Alles in orde

Gevraagde product ontvangen snelle levering.dus voor mij helemaal ok.

Goede service zeer tevreden

Graag op de envelop zetten dat de inhoud in de koelkast bewaard moeten worden.

Goedemorgen, Omdat ik niet wist dat de inhoud in de koelkast bewaard moest worden, heb ik het pakje pas een dag later uitgepakt. Ik hoop niet dat de inhoud hier last van heeft. Met vriendelijke groet, Marieke van der Ploeg

heelgoed

Bestelling maandag geplaatst en woensdag ontvangen

Correct en stipt

Alles is correct en stipt geleverd!

Geweldig behulpzaam!

Nemen snel telefoon op. Denken mee en proberen een oplossing te vinden. Nemen ook de tijd hier voor

Kwaliteit en tijdig geleverd.

Zoals beloofd.

Professioneel en waar voor je geld, denken mee!

Goed, maar kan toch beter.

Mijn bestelde doek was volgens het artikel 6 meter lang. In werkelijkheid kreeg ik 7 meter. Was gewoon slordig van de rol afgesneden. Geen probleem. Maar waarom kon ik dit niet per lopende meter bestellen, bv 9 meter? Had met een veel betere oplossing gegeven dan 2 x 6 meter.

goede service

Mijn ongedierte probleem in de serre heb ik snel kunnen oplossen dankzij BioGroei. Snelle levering in gekoelde doos. Top!

Tijdig geleverd, goed verpakt.

Alles netjes en snel geleverd, duidelijke uitleg en veel zakjes om de larven uit te zetten.

Alles is prima geregeld. Omdat het pakje door de brievenbus paste, had ik in principe niet thuis hoeven te blijven, maar dat zal voor iedere levering weer anders zijn. Over een paar weekjes hoop ik het resultaat te zien.

Snelle levering van topproducten

Snelle levering, heel goed verpakt. Na 2 dagen 90% ongedierte weg. Top producten!

1 bestelling lieveheersbeestjes heeft mijn hele pruimenboom verlost van bladluis. Duurt even, werkt wel.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.