Vlugge service en professioneel !

Vlugge service en professioneel ! Super !

Sinds kort gebruik ik diverse bestrijdingsproducten. Over mijn ervaringen met deze producten op de lange termijn kan ik nog niet veel zeggen. Wel ben ik heel tevreden over de snelheid en manier van levering en de ondersteuning online via PDF´s.

Snelle en correcte levering

Moet het product nog verder gebruiken om het resultaat te zien

Snel en vriendelijk

Heel vriendelijke service en super snelle levering. Ik had de webshop doorgestuurd gekregen via een vriendin die ook al overtuigd is van deze shop. Het gaat zeker niet de laatste keer zijn dat ik hier ga bestellen.

Goed verpakt, voldoet aan onze verwachtingen

Goede kwaliteit huisjes voor onze insecten en de volwassen lieveheersbeestjes perfect verpakt en allemaal levend.

ik ben super tevreden

Mijn bestelling is perfect aangekomen. Ik heb de mijtenval 1x geledigd, en al heel wat bloedmijten gevangen. Hopelijk kan is de populatie verminderen tot ongeveer nul!

Snelle en correcte levering

Producten werden snel verstuurd in een gekoelde isomodoos, zodat de producten correct gekoeld bleven.

Snelle levering en goeie biologische producten.

Met een goed gevoel voor mijn planten kunnen zorgen dankzij de bio-"logische" producten.

Topservice

Topservice

Onlangs Lavameel met verstuiver gekocht. Over de lavameel kan ik nog geen oordeel geven aangezien ik er net mee begonnen ben. Verstuiver werkt makkelijk en naar behoren. Ben zeer benieuwd naar de werking.

Totaalervaring nog even af te wachten!

Duidelijke info op de site, duidelijke folder bij product en vlotte, verzorgde levering.Resultaten wacht ik nog even af..

Goed advies, vlotte verzending.

Ik kreeg heel waardevol advies van Biogroei. Ook de verzending verliep heel vlot en snel. De website geeft heel veel nuttige informatie.

kan beter

ik vind het zeer vervelend dat we zelf niet kunnen kiezen wanneer het product (noslug) toekomt, gevolg toepassen in een heel droge periode en verplicht alle dagen te staan sproeien met bedenkelijk resultaat.

Eerlijk, snel.

Zeer correct Verpakt product Snel geleverd.

alles prima verlopen

Alles prima verlopen

Doeltreffend produkt

Het produkt werkt effectief en tal van insecten, vliegen mieren worden ter plaatse geparkeerd. Wat mij verwondert is de kleur ,is het niet beter de kleur van de stam te gebruiken. Ik weet het niet want deze kleur trekt ook aan. Bedankt!

Zeer snel en volledig toegestuurd gekregen, ik ben zeer tevreden!

Gisteren besteld en vandaag thuis, wat een verrassing. Ik ben een heel tevreden klant!!!

goede service

het werkt echt

TOP!!!

Supersnelle levering, goede uitleg, goede producten!

Goede dienst

Alles in orde

Snelle levering, professioneel ingepakt, giede gebruiksaanwijzing

Heel fijn

Alles prima

Super team

Eerste-klas materiaal en ondersteuning.

Vriendelijk en vakkundig.

goede service snelle bezorging ik vind dat echt prima

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.