Profi en met goede instructievideos

Hoefde niet lang te wachten op het pakketje nematoden. Wat ik miste bij nader inzien was het advies vooraf om het pakket bij ontvangst zsm in de ijskast te zetten. Iemand anders nam het voor me in ontvangst en ik was me er tot het moment van openmaken onvoldoende bewust van dat het pakket koel bewaard moest worden. Het was gelukkig niet erg warm.. maar toch. Ondanks het goede inpakken met koel element zullen de nematoden wel iets geleden hebben.

Pakketje kwam goed aan. Duidelijke uitleg. Heb de zakjes in de kersenboom gehangen en wacht wat er gaat gebeuren.

Snel en prima

Ik was wel afwachtend hoe de beestjes aan zouden komen. Lichte zorgen erom. Gelukkig is dit keurig netjes en goed afgeleverd. Er is ook netjes tekst en uitleg bijgeleverd. De dieren zaten goed verpakt en waren nog volop in leven. Bedankt voor de levering.

snel en goed

Kwam snel aan, en precies wat beloofd was.

alles goed verpakt, goede uitleg over uitzetten van larves, Misschien nog iets meer uitgebreidere info over de producten (hoe,wat, wanneer, waar, waatom..?) zou nog handiger zijn. zeer tevreden

goed snel

Zeer goede snelle levering en de producten doen hun werk zoals beschreven.

Snelle levering goed verpakt en een duidelijke beschrijving!!

Ziet er allemaal keurig een overzichtelijk uit.

9,5 was de bedoeling, heel klein minpuntje

Larven leveheersbeestjes besteld, vlak na Pinksteren, onhandig, maar er kwam slecht weer aan. Klein minpuntje: ik kreeg geen bevestigings-mail, dus heb Biogroei gebeld. Volgens de medewerker kwam het pakketje woensdagavond, geen mail gehad van PostNL, dus geen track en trace-code. Ik 's avonds gewacht, vervolgens kreeg ik een mail van PostNL, pakketje kwam donderdag tussen 16.00 en 18.00. Uiteindelijk een mail dat de bezorger verlaat was, misschien kwam het pakketje nog vóór 22.00 u. Geen bezorger gehoord of gezien, om 22.00 u mail gelezen: het pakketje was bezorgd. Lag het in de bus! Ligt dus niet aan Biogroei, hoewel misschien een klein beetje? De beestjes waren keurig verpakt en nog levendig, gelukkig, na een avond en paar uur in de koelkast (10 graden), ik moest wachten met uitzetten, want pas om 22.00 u. 'gevonden' en vrijdag zeer onbestendig weer. Hoop dat het nog gelukt is. Een tip: op plant met luizen uitzetten met wattenstaafje ipv met penseel? Larven klampten zich aan de haren vast, en de luizen bleven eraan kleven.

Prima geregeld

Mijn kersenboom zit vol luis, maar ben geen voorstander van spuiten. Dus de lieveheerbeestjeslarve besteld en net de zakjes opgehangen. Ben benieuwd. Ze hebben in ieder geval genoeg te eten. Het doosje ook netjes verpakt en geleverd met duidelijke informatie

duidelijke website voor te bestellen, goede communicatie. En voor alles hebben ze wel een oplossing. Ik raad biogroei aan iedereen aan!

Perfect!

Larven van lieveheersbeestjes besteld, en netjes verpakt aangekomen. Ik ben fan!

zeer geslaagde biologische bestrijding boxusrups

Ik wou mijn haag graag redden maar heb echt gezocht naar een natuurlijke manier. Via opzoeking internet ben ik bij jullie firma uitgekomen. Nu een tijdje gelden gebruikt. En het resultaat is er. de buxus bladeren groeien opnieuw en ik kan genieten van een mooie haag. Hopelijk heeft dit een oplossing op langere termijn. Anders doe ik nog een bestelling .

Leuke ontdekking

Vernieuwend op het vlak van bio-producten voor mij. Prijzen ook bio-vriendelijk. Ik ga binnenkort de winkel een keertje bezoeken.

Aanbevolen!

Oplossingen die werken en advies op maat!

correct

Jammer dat de doos een deuk vertoonde. Misschien in het vervolg wat opvulmateriaal gebruiken of een sterkere doos

Prima geregeld

Netten gekocht. Alles heel goed gegaan.

op tijd geleverd.

Levering conform verwachting

Goede kwaliteit, alleen seintje gemist dat mijn levering eraan kwam

Ik bestelde lieveheersbeestjes en - larven. Die worden zo blijkt gekoeld geleverd. Alleen wist ik niet dat mijn levering eraan kwam. En nam mijn man die aan toen ik een dag en nacht niet thuis was. Er staat op de verpakking niet dat er levende have in zit of dat er koeling nodig is.... Ze leven nog, maar kwamen na 48 uur pas uit hun doos. Is dit op te lossen door een berichtje te sturen vooraf? Dan had ik mijn man alert gemaakt op jullie als afzender en ze vast uit laten zetten namelijk

Top service en levering

De producten werken zoals omschreven. Duidelijke handleiding meegeleverd.

Erg compleet aanbod, vlotte service van mensen die het vanuit hun hart doen.

Ik ben zelfstandig tuinman die is overgeschakeld naar een volledig ecologische aanpak en ben blij dat ik Biogroei heb leren kennen. Ze hebben voor vele tuinproblemen een ecologische oplossing en door hun overzichtelijke website en informatie leer ik ook nog heel wat bij. Het is een team van enthousiaste mensen die het vanuit de juiste intentie doen!

Uitstekende service prima producten, goede prijzen

Biogroei is een prima bedrijf voor biologische bestrijdingsmiddelen, levert snel goede producten en is heel schappelijk geprijsd. Onze overlast van rouwvliegen was op korte termijn verholpen dankzij hun product.

Ik heb de lieveheersbeestjes larven besteld om vier rozenstruiken en solanum te bevrijden van luizen. En wat een succes is het! De beestjes groeien als cool en het aantal luizen is in anderhalve week gigantisch afgenomen. Geen spuitbus meer nodig! Dit is veel fijner! Ook aaltjes tegen mieren plaag besteld, daar zie ik het effect nog niet echt van, maar misschien gaat dat nog komen.

Top! Fijne hulp bij vragen

Heel fijne ervaring. Ik had o.a. Phyto-mites besteld en toen ik twijfelde of het werkte, belde ik naar het contactnummer. Daar ben ik deskundig te woord gestaan, waardoor ik ook nog wat geleerd heb over deze kleine beestjes :-) De aaltjes tegen rouwvarenmuggen werkt ook heel goed.

Snel

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.