heel goed

heel goed bezorgd.

Uitstekende en snelle reacties op mijn vragen

Hopelijk doen de adalia hun werk. Ben zeker van plan meer biologische methoden in te zetten.

Natuurlijke bestrijding van ongewenste insecten

Uniek klein bedrijf, snelle levering en goede service!

Spijtig dat het trasseren van het product niet werkt, er is een traseer nummer maar het geeft geen resultaat

Perfecte service

Heel goede website, snelle levering, goede communicatie en producten die je nergens anders aan deze voorwaarden en kwaliteit kan vinden

Zeer goede uitleg en een vlotte afhandeling!

Op de site vind je alle uitleg die je nodig hebt. Bij eventuele vragen een snel en volledig antwoord. Zeer tevreden over de geleverde producten. Hopelijk doen de larven hun werk even goed als het biogroei team zelf.

Zeer snelle levering

1e ervaring is mijn goed bevallen, mocht ik in de toekomst wat voor de tuin hebben dan ga ik eerst naar biogroei.

Zeer goeie en vlotte afhandeling

Bestelling zeer vlot afgehandeld. Binnen de week kropen de beestjes die ik wou over mijn groentjes om de beestjes die ik NIET wou weg te krijgen :-)

Keurige verzorging van levende wezentjes

Met zorg verzonden en met duidelijke uitleg hoe een en ander aan te pakken.

Vlug geleverd, goed verpakt

Grote keus, en goede uitleg

Prima bedrijf

Goede informatie, snelle levering en diervriendelijk transport. Ik had lieveheersbeestjes en larven besteld.

Goed advies, super service.

Goed advies via telefoon. Producten snel geleverd.

Service impeccable

Notre colis est arrivé plus tôt que prévu. Les explications reçues au téléphone étaient impeccables. Je ne connaissais pas cette société mais je la recommande vivement

Mijn ervaring is goede service en snelle levering

netjes goed en vlot op tijd geleverd, momenteel te droog om engerlingen te bestrijden

goed en vlot op tijd geleverd, momenteel te droog om engerlingen te bestrijden

Snelle levering, kleine extra is gewaardeerd.

Vlotte service

Duidelijk aangegeven hoelang het duurt, bestelling is toegekomen op 2 dagen. Er is zelfs contact na verkoop om te zien of je tevreden bent, wat meeste niet doen.

Snelle en goed verzorgde levering, goede producten

Ik ben heel blij dat ik Biogroei gevonden heb. Eerder hebben de stenema aaltjes mijn kamerplanten van rouwvarenmuggen afgeholpen. Ik ben heel benieuwd of de no slug nu net zo geslaagd zal zijn tegen de slakken in mijn tuin. Bestelling was keurig verpakt, met koelelement tegen de warmte.

Snel verstuurd!

Ik kreeg de wormpjes ontzettend snel verstuurd via de post, en de instructies waren erg duidelijk. Ik heb het pas een paar dagen geleden toegepast dus nog een beetje vroeg om met zekerheid te kunnen zeggen of de rouwvliegjes helemaal verdwenen zijn. Maar gezien de ervaringen van andere gebruikers ga ik ervan uit dat het helemaal goedkomt en dat mijn kamerplanten niet meer geplaagd zullen zijn door die vervelende muggen. Cecile

Hele snelle levering van het product! Topservice!

Er zat een handleiding bij het product. Beknopt weliswaar. Je kan ze altyd contacteren als je vragen hebt.

Uitstekende service en product!

Snelle levering. Duidelijke instructies geleverd bij het product.

Snel en precies waar we om vroegen

Snel Simpel Goed geleverd

Betrouwbare service

Spoedig geleverd, verzorgd, correct gedaan. Een aanrader!

Snelle levering van goed product

Goede en snelle levering. Op vragen werd direct gereageerd. Ben zeer tevreden.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.