moet het product nog proberen

moet het nog uitproberen

snelle levering van het product dat ik gekocht heb en snelle respons op vragen op peil, top

Slecht

Heeft totaal geen effect gehad op het mos.

Snelle en correcte levering en robuuste verpakking.

Uitmuntend!

Duidelijke informatie, vlotte en correcte communicatie. Prima service. Zending perfect verzorgd, koelelement in de isolerende verpakking. Super! Heel tevreden. M. Tevenie

excellente service

Het is de tweede keer dat ik bestel bij Biogroei, vlugge en goede levering, eerste keer heb ik ook telefonisch goede raad gekregen over het aangekochte product zodat ik het nu meteen op de juiste manier kon gebruiken, vriendelijk geholpen geweest! Een aanrader!

Goede Service en product

Wormenmest 1000L besteld en na een paar dagen aan huis geleverd. Werd goed op de hoogte gehouden via mail wanneer men bestelling zou geleverd worden. Topproduct !!!!!!!!!!!!

Kleine onduidelijkheid over de bestelling, echter heel snel contact en goede uitleg. Prima.

Prima service en topprodukten

Wil je op een natuurlijke, pesticide vrije, manier je fruitbomen, groenten en bloemen beschermen dan zit je perfect bij Biogroei.

Spijtig

Door de huidige omstandigheden was mijn pakket langer onderweg waardoor de meerderheid van de larve reeds gestorven waren...

Goed geregeld

Snelle verzending en bestelling in prima staat ontvangen

beetje teleurstellend

Ik bestelde 50 larven. Ik kreeg inderdaad een doosje met levende beestjes. Al denk ik niet dat dat er 50 waren. Hoogstens 20. Het is afwachten of dit wat gaat helpen tegen mijn luizenplaag.

Alles goed, alle beestjes levend ontvangen.

Bestelling grotendeels onbruikbaar

Ik bestelde levende larven van lieveheersbeestjes ter bestrijding van bladluis. Het doosje dat aankwam met 100 beestjes, bevatte lang niet zoveel beestjes: er lagen heel wat exemplaren dood in het doosje... Jammer...

Uitstekende service en producten

Milieuvriendelijke oplossing & snel

Was snel geleverd en het probleem was opgelost in een milieuvriendelijke manier.

Vorige zending werkte perfect

Zending was mooi op tijd en de inhoud was naar verwachting: prima!

Zelden zo probleemloos online gewinkeld

Top.

Snel en correct!

Een vlotte afhandeling van je bestelling en stevig verpakt verzonden.

Sluit volledig aan bij mijn wens om de natuur te beschermen

snelle service

correcte en heel snelle uitvoering van order

Zeer vlotte en correcte afhandeling van de bestelling

Prima bedrijf

Bestelling keurig en snel geleverd en de aaltjes die we besteld hadden, hebben hun werk prima gedaan, zijn gelukkig van de varenrouwmuggen af

Prima bedrijf. Bestelling komen snel binnen.

Prima, betrouwbaar bedrijf. Bestelling komen snel binnen.

Duidelijk website, snelle levering, goed werkend product. We hebben feromonen besteld voor de bestrijding van de buxuxmot.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.