Goede service en vlotte levering.

Snelle en correcte levering van B-green+ in koelbox

De levering was snel (op 1 dag) en correct (online opvolging via PostNL). De 2de maal dat ik B-green+ tegen engerlingen bestel en deze keer in een koelbox verpakt met een ijsblok. De ijsblok is een aanzienlijke verbetering tov vorige levering (2 jaar geleden). Of de aaltjes voldoende werken tegen engerlingen zullen we pas binnen paar maand zien ...

Super service

Resultaat van de feromonen nog af te wachten....maar alles vlot gehangen met de handleiding, bedankt

Snelle en correcte levering. Kwaliteit aan een goede prijs

Fijn dat dit er is!

Lieveheersbeestjes larven volgens afspraak geleverd. Zaten in een handig bakje met papiersnippers. Nu uitgezet in de tuin, maar er zijn wel heel erg veel luizen... ben heel benieuwd! Ook of ik deze zomer nu zichtbaar meer volgroeide lieveheersbeestjes zal zien. Super fijn dat t zo kan, zonder chemische bestrijdingsmiddelen.

Goed werkend product en snel geleverd

Sinds we de mottenval hebben is de schade aan de buxus fel verminderd en herhaaldelijk sproeien met middelen niet meer nodig.

Goef

Goed en snel en goed koop

Prima advies over roofmijten, de spint is gelukkig verdwenen!

Ondanks het feit dat ik iets niet goed had gedaan met de kortingscode heb ik de korting op de bezorgkosten toch onvangen.

Zie hieronder

Snel en correct op tijd geleverd via Postnl. Of de Hypoapsis effectief werkt moet ik nog bezien. Op moment van in rengen inbijenvolk geenspoor van leven te zien. Maar misschien moet dat zo zijn?

Topservice met kennis van zaken!

Meer heb ik daar eigenlijk niet aan toe te voegen. Al meerdere keren bij jullie besteld en keer op keer prima service! Ook als je vragen hebt, wordt je degelijk verder geholpen. Ik was iets vergeten te bestellen en dit kon op eenvoudige manier toegevoegd worden om extra verzendkosten te voorkomen

Excellente naverkoop

Contacteerde Biogroei omdat ik iets te enthousiast aan de slag was gegaan met de woelvork en een mes had omgeplooid. Desondanks het eerder nog nooit was gebeurd heb ik zonder problemen een nieuw onderdeel kunnen bestellen. Vlot erna geleverd. Top service

Het werkt heel goed

Maaaaar ik heb het na aankomst meteen in mijn bomen gehangen maar de helft was al in het doosje gehemeld 😖 ik weet nu niet of ik het mooie resultaat van vorig jaar ga halen . Misschien n idee voor anderen !! Ik heb muizen lijm uit n tube rond mijn bomen aangebracht nu kunnen de mieren in ieder geval niet in de bomen en de larven vernietigen .

Bestellingen worden snel geleverd

Uitstekende prijs/kwaliteit. Onberispelijke service en tel daarbij ook nog de snelle levering dan weet je dat het zeer de moeite loont om met deze mensen samen te werken.

Keurig en optijd

Keurig en op tijd

Perfect. Snelle verzending

Zeer tevreden. Bestelde artikel is (vanwege houdbaarheid) zelfs in een gekoelde box met een koelelement geleverd. Aangenaam verrast.

Snel en volledig uitgevoerd.

Snel en volledig uitgevoerd.

Prima advies & prima product

Prima advies & prima product

zeer tevreden klant

Al enige tijd klant, en de ervaring is dat ik zeer tevreden ben .

Goed kwaliteit ingeleverd met goed verpakken en snel opsturen. Top!

Een snelle en perfecte service ! Alles goed verpakt.

Mooi en verstandig aanbod voor wie toch nood heeft aan het bestrijden van een plaagje

Een prachtige bougainvillierplant in volle grond in onze wintertuin, heeft jaarlijks wel eens last van bladluisjes. De adalia enkele jaren geleden al eens gebruikt en enkele jaren bleef de plaag ook onder controle. Ik probeer zoveel mogelijk inheems plantgoed te planten en alleszins planten die aarden in de (hier slechte ) grond. Juiste plant op juiste plaats betekent minder last van plagen of blijven onder controle op natuurlijke wijze. Soms moet je wel eens een plant opgeven aan slakken..het zij zo. Jullie bieden mooie noodoplossingen wanneer het uit de hand dreigt te lopen. Ik spuit nooit iets of wat, in onze half- wilde tuin buiten ook niet. Het aantal insectjes, bijen, vlinders en vogels zijn talrijk en met de jaren vermenigvuldigd. Leve de natuur!

Goede uitleg en snelle levering

Al enkele keren besteld bij Biogroei en altijd prima in orde. 2x laten leveren en 1x afgehaald. De producten voldoen helemaal aan de verwachting en ook ter plaatse goede info gekregen.

correct,snel en volledig

zeer tevreden

op een vlugge manier geholpen om engerlingen te bestrijden

na eerst via een andere firma, een middel besteld te hebben tegen engerlingen, bij Biogroei terecht gekomen. Bij de eerste firma was de bestelling geplaatst en na 3 weken konden ze nog steeds geen leverdatum mededelen. Bij Biogroei een bestelling geplaatst en binnen de week werden mijn aaltjes geleverd. Mooi verpakt in een iso-doosje met koelingselement zo danig dat de aaltjes koel bleven tijdens het transport. Ook werd er een goed uitgelegde en verstaanbare handleiding meegestuurd. Ondertussen zijn de aaltjes aan hun taak begonnen.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.