Fijne site, afhandeling in webshop, en fijne producten

Goede service. Wanneer er toch iets niet in orde is helpen ze je onmiddellijk verder en geven een gepaste oplossing (zelfs als het mijn eigen fout was 🙈)

hel goed

mooi larven snel levering

Topzaak

Ondanks de huidige situatie toch een supersnelle levering van topproducten die bij mij een schitterend resultaat geven. 10/10 Je krijgt ook onmiddellijk duidelijk advies als je er om vraagt. Zeker aan te bevelen

Alles goed verlopen

Ok

Perfecte service

Ik bestelde klimaatdoek online en er werd voor de levering nog even telefonisch contact met mij opgenomen om de afmetingen (liefst het aantal meters in 1 stuk of toch liever in meerdere stukken) te bepalen. Eckt klantgericht. Ook de levering ging heel vlot!

vlot en snel

het kon niet beter

Supersnelle levering in deze coronatijd !

Onduidelijkheid over het woord substraat (zie mail)

Vlotte levering van een uitstekend product, Bokasji vijverballen

Indien ik nog producten nodig heb voor in de vijver komen jullie op de 1e plaats

Super service

Aantallen waren niet 100

Ik heb ze ontvangen en ingezet in mijn tuin. Ze zijn ook de afgelopen dagen actief bezig. Ik ben blij. Alleen met het uitzetten kwam ik bij lange na niet op 100 larven. Ik begrijp wel dat er met transport, rivaliteit en het krijgen van de larven in het vervoerscontainertje er een paar komen te overlijden. Maar nog steeds vond ik de aantallen niet zoals beschreven. Ik wacht het resultaat af in mijn tuin. Bedankt.

Duidelijke uitleg nu afwachten op het resultaat of de paaltjes hun werk hebben gedaan

Ik was bekend met bedrijf en product

Goede informatie op de website en snelle service

Goede informatie op de website en snelle service.

Blij dat ik dit Biogroei bedrijf heb gevonden

Aangezien deze producten op biologische wijze gemaakt en verwerkt kunnen worden is dit voor onze natuur een primeur. Bijkomende vragen werden met een uitvoerige uitleg doorgestuurd. Ga zeker voortaan deze producten gaan gebruiken. Producten voor Buxus mot in gebruik. Perfecte service Mondreclame aan de buurvrouw gegeven.

Betrouwbaar

Alles geleverd zoals afgesproken en gemakkelijke betaling

Goed aanbod, snel geleverd.

Zeker gezien de huidige omstandigheden verliep de levering eigenlijk heel soepel. Even afwachten of het product ook helpt :)

Pestbestrijding voor een scherpe prijs

(Sorry, geen zin om een opstel te maken). Zie titel.

Perfekt produkt en dienst

Alles in orde, goede contakt

Zeer snelle EN correcte levering

Zie hier boven. Kleine toevoeging: in deze tijd van corona echt uitzonderlijk snel. De koopwaar voldoet aan de verwachtingen. Spijtig van het beperkte gamma, anders zou ik hier nog veel bestellen !

Goed product. Snel geleverd

De simpelheid van bestellen en leveren daar gaat het om

De levering was geheel ok prima verpakt.

Nu natuurlijk nog afwachten naar het resultaat.

Vlot gewerkt!

Zelfs in deze Lock Down tijden: zó besteld zó geleverd

Supersnel!

Duidelijk website, vlotte bestelling en snelle levering! Blij dat ik op jullie website terecht gekomen ben.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.