snelle aflevering en vriendelijke service

Ik had aanvankelijk een verkeerde bestelling geplaatst en werd gelijk gebeld om na te gaan of mijn bestelling klopte. Ik had een fout gemaakt en mijn bestelling kon makkelijk geannuleerd worden. De service was vriendelijk en snel.

Natuurbestrijding, top!

Geweldig dat bedrijven als deze bestaan. Zonder insecticide spint bestrijden!

Voldoet aan debat verwachtingen! Bedankt!

Beste ontdekking ooit.

Ik had Chrysopa bestelt om mijn wolluis aan te pakken bij mijn agaves en andere succulenten. EN WAT EEN RESULTAAT. Geen enkele moeite. Het toont nog maar eens aan dat 'hard werken attitude' in de natuur geen easy vruchten afwerpt zoals het meegaan met de natuurmethode. 100% aan te raden dus.

Zeer tevreden over de service en de producten.

Alles verliep zeer vlot. Zeer tevreden over de aankoop. Mijn buxusmotten zullen waarschijnlijk iets minder tevreden zijn :)

Er wordt geleverd wat er beloofd is.

Correcte levering van het degelijke materiaal. Duidelijke website. Materiaal goed verpakt.

prachtige service met zeer goed materiaal

wij hebben reeds verschillende keren besteld bij Biogroei en steeds zeer tevreden van de kwaliteit en de snelle service.

Uitstekende service.

Duidelijke website met uitleg over de producten. Na bestelling snelle en goede levering.

goed afgeleverd

altijd goed afgeleverd

snelle levering van mooie producten.

Altijd correcte verzending en goede info op de site.

Vlotte service

Goede producten, goede uitleg erover.

Geweldig👍👍👍

Na de bestelling kreeg ik bericht dat het bestelde goed is overgekomen. Twee dagen later kreeg ik het bericht klaar ligt voor verzending. Het artikel is in goede staat ontvangen dankzij de vakbekwame verpakking en bescherming van het artikel👍👍👍

Eerste keer, en zeer goede ervaring.

Snelle levering, en goed begeleid.

snel en efficiënt

bestelling volledig naar wens verlopen en krijgt update hoe laat je je levering mag verwachten van de koerier

Alles prima in orde. Correcte en snelle levering

Volgende keer bestel ik hier weer. Zeer tevreden

Vlotte levering ondanks de coronacrisis

De woelvork met verkruimelaar voldoet prima: snel en zonder rugklachten na afloop,

Bezorging goed

Het bestelde werd snel en goed geleverd. Ik zou het bedrijf aanraden. Helaas is de spint niet weg en heb ik meer spint op andere planten ontdekt. Ik denk dat ik een grotere lading had moeten kopen, vond het lastig in te schatten hoe veel ik nodig had.

Goede Service

Goede Service en levering

Uitmntend

Na de bestelling, is de woelvork snel geleverd in een goede verpakking ondanks de coronacrisis

zeer goed

Insectengaas van zeer goede kwaliteit correcte prijs. Ik bestelde 22 m lengte op 4 m en werd zelfs telefonisch gevraagd of de bestelde meters wel klopte

Goede service, snelle levering

Doe al een aantal jaar naar volle tevredenheid zaken met dit bedrijf.

Hartstikke goed!

Vorig jaar de pruimen- en fruitmot in pruimen- en appelbomen effectief bestreden met feromoonvallen. Daardoor een heel goede oogst gehad. Dus weer opnieuw besteld. Bestel- en leveringsproces is effectief (eenvoudig, snel en correct geleverd). Ga zo door BioGroei!

Eenvoudig om te bestellen, binnen de voorgestelde tijd ageleverd, vriendelijke service ook van het transportbedrijf.

Nog steeds prima!

Snelle bezorging, super fijne webshop

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.