perfect als altijd, zelfs onder de huidige omstandigheden

afspraken worden goed nagekomen

Ik blijf bestellen

Het ene produkt werkt al beter dan het andere, maar vorig jaar heb ik de mieren die de bladluizen overzetten toch mooi kwijt geraakt. De slakken bleven wel komen, maar toch ook een hele hoop minder!

Correcte en snelle levering

Kreeg na plaatsen van bestelling telefoon of ik me niet vergist had. Ik had product ineens voor twee jaar besteld. Fijne opvolging! Of de feromonen echt hun werk doen is nog even afwachten maar ik verkies dit boven chemische bestrijding.

eerste poging om een plantenprobleem op te lossen, en graag gekocht bij een lokaal bedrijf :)

Prima, snelle service

Aangename kennismaking met dit bedrijf

Perfecte service

Het is mijn eerste poging als imker om varroa te bestrijden met Hypoaspis roofmijten

Prima producten en zeer snelle levering

Kocht 2 jaar geleden een feromonenval voor de buxusmot. Product werkte uitstekend! Vingen ongelooflijk veel buxusmotten in de val. De plaag is waarschijnlijk dit jaar nog niet voorbij, dus nieuwe navullingen gekocht.

Wormenmest: een prachtproduct. De levering : prima

Het geeft elke dag goesting om de tuin in te trekken en de grond te verzorgen.

uitstekend

Prima contact, goed materiaal, snelle en goede verzending

Met zorg verpakt.

Vlot besteld en geleverd, prima service en informatie.

Online besteld en vlot geleverd, 2 bigbags 1000 Liter Wormenmest. Prima kwaliteit, donker en fijnkorrelig, reukloos en er zaten nog wat wormen bij. Ik veronderstel dat de groene bolletjes wormeneitjes zijn.

Informatief en betrouwbaar

Ik ken hen al lang, nog voor ze biogroei waren. Vriendelijk, behulpzaam en je krijgt veel uitleg.

Zeer gemakkelijk om te bestellen en zeer snelle levering

Het is de 2e maal dat ik bestel bij Biogroei en opnieuw ging alles zeer vlot.

Tweede jaar op rij dat ik er bestel voor natuurlijke bestrijding van bladluis. Vorig jaar ook info gevraagd over andere insectenbestrijding. Super vriendelijk, goed en snel advies, en correcte afhandeling van mijn bestellingen. Niets negatiefs over te zeggen.

Goe ..en op tijd

Goei marchandise..evenwel had ik alle benodigheden om bokashi vijverballen te maken op uw webshop willen zien. Zoals keramiekpoeder 250gr. Suikerietmalasse liter EM microferm 2l Bentonietklei 5 tot 25 kgr En geactiveerde tarwezemelen Mvg

veilige betaling, snelle levering, perfecte afwerking van het gaas

snelle levering en vriendelijk contact

Producten snel ontvangen, zelfs in Corona tijden. Bij een vorige aankoop had ik ook enkele vragen gemaild en hier heb ik snel duidelijke antwoorden op gekregen.

Woelvork met verkruimelaar: Stevig materiaal.

Woelvork : zeer stevig materiaal. Zeer vlotte levering.

Super! zowel product, levertijd als service

Producten voldoen ruimschoots aan de verwachtingen. Levertijd was zeer snel. De vriendelijkheid en aangeboden oplossing van de klantendienst was fantastisch!

Supersnel geleverd !!

Vroeger reeds buxusvallen & feromonen gekocht - zeer effectief. Laatste bestelling van lavameel & wormenmest juist toegepast, verwacht resultaat binnen enkele weken, doch heb er goede hoop op dat dit effectief zal helpen.

Al enkele keren een bestelling geplaatst, altijd zeer correct geleverd en de beestjes doen zéér goed hun werk!!! alvast zéér tevreden!

Prima afgehandeld

ze hebben zelf gebeld nadat ik mijn adres vergeten was in te vullen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.