Niets aan op te merken, snel en daadkrachtig

Bestelling werd snel geleverd en in hoogwaardige verpakking, met duidelijke instructies voor gebruik.

Supersnelle levering

Correcte prijsstelling en duidelijke website. Dochter zal vast blij zijn met haar cadeau in de strijd tegen de eikenprocessierups.

Zeer snelle levering, helemaal top.

Bestelde producten moet ik nog inzetten, maar ik ben al zeer tevreden over de snelle levering.

Heel erg plezierig

Aandacht voor je bestelling

Van goede raad en zeer réaktief

Il ben zeer tevreden over mijn aankoop

Top !

Perfect.

correct

levering zoals het hoort afgeleverd ,doos zat wel vol met lavameel echter geen invloed op de andere producten

Uitstekende service

Snelle bezorging, goede informatie, Goede website

Fantastische snelle levering

Zondag besteld, dinsdag geleverd supersnelle levering van het product dat ik pas eind april in de boom hoef te hangen. het betreft hier een feromoonval voor het wegvangen van de fruitmot in mijn pruimenboom. Vroeger kon ik amper pruimen eten door de maden die in bijna elke pruim zaten maar sinds ik deze feromoonval hang heb ik hier nog amper last van. Er zijn nog wel enkele pruimen die aangetast zijn maar dit zijn enkel de pruimen die eerst plukrijp worden en waarschijnlijk als reactie op de aantasting zijn zij voortijdig rijp.TOPPRODUCT

rouwvliegjes zijn niet weg met stenema

Ik heb de instructies zo goed mogelijk opgevolgd om mijn planten te ontdoen van rouwvliegjes. (niet gemakkelijk gezien je je planten bijna verdrinkt met de hoeveelheid water die je moet geven; de grond moet nat zijn, dan het product dat in water zit er op en dan nog eens na sproeien...) Het was een erg dure aankoop en ik zit nog steeds met een berg rouwvliegjes na bijna een week na het toepassen van het product. Erg teleurstellend!

Super service, kwaliteit!

Heel snel geleverd en van uitstekende kwaliteit! Top!

Na 2 dagen van mijn bestelling nog steeds niets gehoord.Telefoontje gedaan waar mij verteld werd dat de link niet werkte,en dat het pakketje reeds verzonden werd. Volgende dag mijn pakketje ontvangen. Snelle levering en goede service.

Produkten goed verpakt

Na een week nog immer niets ontvangen.

Geen ervaring, ik wacht nog steeds.

Duurt super lang

Wacht al 10 dagen op de link dat mijn pakket verzonden wordt.

Werkt bij ons niet tegen fruitvliegjes!

Fruitvliegjes in huis zijn niet weg niettegenstaande correcte begieting van alle bloempotten.

Heel goede producten en correct geleverd

Heb voor de eerste keer feromenen voor wintervlinder gekocht bij jullie,en ook hangpotten,het zijn grote stevige potten,ik was eerst twijfelachtig of dit wel helpt,daar ik al een paar jaar feromenvallen hang ,tussen mijn fruitbomen,( ergens anders gekocht )die hielpen echt totaal niet,maar nu al veel wintervlinders in de potten,had ook feromenen gekocht bij jullie voor de fruitmot te vangen in het voorjaar ik hoop dat deze ook zo goed werken,ik heb veel ingeboord fruit

Prima service!

Post.nl was erg traag, 2 dagen na de geplande levering nog niks. Een telefoontje waar mij verteld werd dat door de drukte (kersttijd) het langer kon duren. Als het er de dag daarna nog niet was geleverd ff een mailtje sturen, dan zou het direct opnieuw worden verzonden. Gelukkig lag het in de namiddag in de bus. Prima service!

Goed!

Ales was netjes en stevig verpakt. Product van goede kwaliteit!

Correcte en tijdige levering

Snel geleverd . Nu hopen op een goed resultaat met de aaltjes

Snelle reactie op mijn vraag

De verzending was heel snel maar postnl was wat traag. Mijn vraag per mail was binnen een paar uur beantwoord op een heel nette en volledige manier. Ik raad de site zeker aan!

Goede service,top producten,snelle levering.

Perfect!

vaag

De levering duurde vijf dagen maar was ook de schuld van postnl die er nog 2 dagen bij op deed, ondertussen geen communicatie of duidelijkheid wanneer het wel geleverd zou worden. De gebruiksaanwijzing kon ik niet begrijpen, hoe vaak ik het ook door las. Vreemd geformuleerde zinnen en veel dubbele interpretaties mogelijk zodat ik niet kon weten met hoeveel liter ik het product (levende aaltjes) nu moest verdunnen. Omdat het weekend was en ik dus geen klantenservice kon bellen heb ik gegokt. Ben benieuwd of het product gaat werken (ook een beetje bang dat het te lang onderweg was en dus dood is gegaan)...

Snelle en correcte levering

Duidelijke webshop en je bestelling word snel geleverd. Ben heel tevreden

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.