Fijne website, duidelijk,makkelijke betaling, vragen worden snel beantwoord, fijn dat je bij de volgende bestelling korting krijgt!

Goede communicatie ! Heel vriendelijk ! Top

Ter plaatse gaan ophalen ! Vriendelijk ! šŸ‘

Alles top

Vlotte bestelling en vlotte levering. Nu hopen dat de roofmijten hun werk hebben gedaan.

Helaas de plaag niet verholpen

Snelheid van de bestellen en de verpakking waren heel goed. Echter heb ik mijn plaag niet kunnen verhelpen. Dit terwijl ik maar een klein te bestreiden opvlakte had. En ook nog eens een combinatie behandeling uitvoerde, jammer en zonde geld.

Perfect!

Vlotte afhandeling van bestelling

Vraag snel beantwoord en product snel verstuurd!

Mijn vraag per mail was snel beantwoord en de No Slug was op de afgesproken dag geleverd. Duidelijk uitleg in de verpakking. Alles goed in order met Biogroei!

Snel en verzorgt geleverd

Tevreden met de levering, hopelijk snel resultaat

goed spul en snelle verzending

Ik ben heel erg blij met mijn ontvangen grelinette. Mooie kwaliteit. Bestelling en levering waren snel en goed.

Prima !

snel en zeer verzorgd geleverd.

Correcte afhandeling en verzending

Snelle levering met duidelijke handleiding

De levering was snel en naar verwachting. De bestelde aaltjes tegen de larven van de taxuskever waren zoals verwacht en er zat een duidelijk handleiding bij. Bij een keer ongediertebestrijding zal ik zeker BioGroei aanbevelen. Duidelijke website met goede informatie die je verwijst naar het juiste product met de juiste temperaturen.

Zeer verzorgde levering

- Een dag sneller geleverd dan beloofd, fijn - Verpakking tip-top ! Kleine koelbox met nog eens een extra koelelement erin. Zeer aangenaam verrast hiermee (andere bedrijven waar ik iets vergelijkbaars had besteld, deden dit niet, ondanks dat ze wel vertelden dat het pakket steeds gekoeld moest blijven !) - Hoge kwaliteitslevering voor deze prijs

goede verwerking van de bestelling

Het product nog niet gebruikt maar op aanraden van de vorige eigenaar van de moestuin aangeschaft daar hij goede resultaten had.

Experts in hun vak.

Uitstekende en professionele begeleiding. Efficiƫntie mail en telefoon tussenkomt. Snel bereikbaar en bovenal heel erg vriendelijk. Het is bovendien prettig om met jullie te communiceren. Houden zo!

vriendelijk, behulpzaam , zoeken voor u de best mogelijke oplossing.

Had problemen met een invasie van langpootmuggen. Gazon behandeld met C green tegen emelten. Hopelijk werkt dit want werkelijk zeker met de hand zo'n 1000 langpootmuggen gepakt op een paar dagen. Volgend jaar in mei ga ik zeker opnieuw mijn gazon behandelen om de cyclus te kunnen doorbreken.

na problemen met dpd heeft biogroei het pakket nogmaals verzonden met een andere pakketbode, ditmaal wel geleverd. Topservice en de producten zijn ook super. Ik ben ontzettend tevreden.

Snelle levering en top kwaliteit producten.

Reeds verscheidene goederen aangekocht en altijd correct afgeleverd

Ik blijf klant !

snelle levering goed verpakt duidelijke gebruiksaanwijzing

Snelle levering maar wist niet dat de aaltjes gekoeld bewaard moesten worden

De aaltjes hebben 1.5 dag in de brievenbus gelegen.. Ik vraag me dus af of ze nog wel hun werk kunnen doen. Wel heb ik ze zsm gebruikt bij mijn kamerplanten. Verder vond ik de beschrijving voor gebruik onduidelijk.. heb deze 3 keer gelezen voordat ik het begreep.

Keurig verzorgde vlotte levering

Buxus mottenvanger opgehangen en ze kunnen er geen genoeg van krijgen. Daarnaast sluipwespen ontvangen, die zijn zo klein, dat ik ze niet zie, maar we moeten even geduld hebben. Vind het fantastisch dat ik op deze manier het ongedierte op een natuurlijke manier kan bestrijden.

Hopelijk zijn we nu van die beestjes vanaf....

Ik moet het nu nog even afwachten natuur; het product werd net gebruikt. Maar voor de service kan ik alvast een top score geven.

Snel, duidelijk, voldoende info

Heldere communicatie (prijs, verzendkosten, bevestigingsmail,...) en product was prima in orde. Niet te omslachtig verpakt. Betalen ging vlot. De communicatie van de firma die de levering verzorgde, was een minder punt.

uitstekende zoals altijd!

Betrouwbaar duidelijke website en een uitstekende levering zoals altijd!

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creƫren en behouden van je eigen groen paradijs.