Pluspunten

Ik heb larven van lieveheersbeestjes besteld. Makkelijk te bestellen en een snelle levering! Thx

Pluspunten

Werd binnen aanvaardbare tijd geleverd. Correct en voldoende info bij de verpakking.

Communicatie qua levering zou beter kunnen, maar na mail kwam er snel reactie. Ondertussen had ik bevestiging gekregen van transporteur.

Pluspunten

Prima! Wordt geleverd zoals beloofd. Elke email met vraag over de bestelling werd zeer vriendelijk en professioneel behandeld. Hopelijk leveren de bestelde larven even goed werk

Geen! Doe zo verder!

Pluspunten

Snelle levering. Tamme insectjes

Pluspunten

Pluspunten

Bestelling en levering verliep vlot.

De larven voor lieveheersbeestjes moeten idealiter de dag zelf uitgezet worden (stond ook niet duidelijk op de website vermeld, denk ik). Helaas kan je de leveringsdag niet kiezen en hebben we ze gedwongen vlak voor een storm uitgezet waardoor er wellicht veel verloren zijn gegaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Krijgt wat je besteld Netjes via de postv

Vooral zo doorgaan

Pluspunten

vlugge levering, goed materiaal ! Bedankt

Pluspunten

Snelle levering en zeer klantvriendelijk

Groeit hard , dus misschien uitbreiding van personeel

Pluspunten

Nette levering

Pluspunten

Snel, accuraat en met oog voor de kwaliteit van het product. Bv regeling verlengd weekend

Pluspunten

Snel toegestuurd. Goed verpakt. Met info gebruikswijze en houdbaarheidsdatum.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering was snel maar ik zag zeer weinig larven zitten (had er 100 besteld)... Toch verdeeld en 2 dgn later een mega stortbui dus mss allemaal weg

Pluspunten

Snelle service en duidelijke instructies bij de producten.

Pluspunten

Ik heb beestjes besteld (nederland) Snel geleverd. Goede beschrijving in de doos.

Strooi koker met beestjes werkt niet op een beukenhaag !? (Ben ik achter gekomen haha) De bakjes die je als optie beschrijft in de bijgeleverde gebruiksaanwijzig zijn wel handig. Maar dat wist ik niet van te voren. Het zou handig zijn dat als mee te bestellen optie komt bij de bestelling. Bezorgen met post nl zorgt niet altijd voor snelle bezorging wat in geval van levende beestjes wel belangrijk is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goeie spullen & info over bio-telen, bio-bestrijden en bio-beschermen

Nogal lang moeten wachten op de levering. Toegekomen wanneer net de dagen slecht weer begonnen! (regen & harde wind). 's Anderendaags al veel dode larven in de zakjes, er was weinig "voeding" mee in het doosje en blijkbaar geraakten de larven (lieveheersbeestjes) niet op tijd uit de zakjes om de bladluizen te gaan verorberen. Het leek een heel mooie manier om de bladluizen te bestrijden, maar ben eigenlijk mijn mooie geld kwijt ipv de bladluizen. Bovendien vonden we het ook leuk om mee te zorgen voor de lieveheersbeestjespopulatie, nu is dat ook vooral mislukt. Nog niet nagezien, maar we hebben er ook in het lieveheersbeestjeshotel gestoken, met deeltje vd voeding & met rolletjes kartonpapier. Hopelijk overleven die daar om dan uit te kruipen op bladluis-rooftocht.

Pluspunten

De gebruiksaanwijzing was zeer interessant! Snelle service!

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke informatie bijgesloten en zorgvuldig verpakt. Dank!!!!

Geen verbeterpunten!!

Pluspunten

Snelle en goed verzorgde levering. Levende larven dwz geen dode dieren aangetroffen. Prima!

Leg uit wat het substraat is. De lange en/of ronde papierdeeltjes of het gele meel/poep?

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.