Pluspunten

Snelle levering van de lieverheerstbeestlarven. Beestjes waren in tiptop conditie. In het doosje zat een boekje met uitleg.. Heel fijn. Bedankt voor de topservice.

Pluspunten

Heel vriendelijk geholpen, en goede informatie gekregen.

Pluspunten

Supergoede spullen, uitstekende kwaliteit en een natuurveilige manier van tuinieren

Ik vermoed dat de trage levering kwam door combinatie afstand + hemelvaart, dus ik weet niet zeker of dat ook werkelijk een realistisch verbeterpunt kan zijn

Pluspunten

Voor de eerste bestelling was alles positief. Ik kan dit alleen maar aanbevelen aan iedereen.

Pluspunten

goede comminicaite en snelle antwoord op mail, snelle levering en beestjes lijken vitaal

Pluspunten

Top service bij opvolging van geplaatste bestelling + écht professioneel advies. Was een zéér leuke ervaring :)

Pluspunten

Zeer snelle levering, product na drie.dagen thuis bezorgd

Ga zo door

Pluspunten

Levering snel en duidelijke instructies bijgesloten voor het uitzetten van de lieveheersbeestje larves.

Pluspunten

Tijdige levering.

Het uitzetten van de larve lieveheersbeestje makkelijker maken.

Pluspunten

Snelle levering.De eitjes waren prima verpakt.

Ik had eitjes van lieveheersbeestjes besteld. Ik had er teveel op één plaats gezet.Nu zijn de bladluizen in verdediging gegaan en hebben zoveel van die plakstof aangemaakt zodat mijn eitjes/poppen er blijven op kleven. Misschien kan je dit vermelden om zeker niet teveel eitjes op één plaats te zetten. Ik heb zo weer iets bij geleerd. Grtjes.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede snelle levering

iets meer informatie over het toe te passen product met name de mieren 'aaltjes'

Pluspunten

Alles precies zoals afgesproken!

Pluspunten

Heel heldere informatie betreft levering en gebruik.

Pluspunten

Mooie producten en duidelijke informatie over de toepassing hiervan.

Pluspunten

Supertevreden! Zeer goede kwaliteit larfjes met duidelijke instructies. Na twee dagen is het aantal bladluizen al sterk verminderd! Netjes op tijd geleverd!

Pluspunten

Ken het bedrijf al jaren als een betrouwbare leverancier.

Geen.

Pluspunten

Top goede en snelle service

Pluspunten

Uitvoerige informatie, keurige verpakking, tijdige levering, straalt enthousiasme uit.

De doseringen online lijken niet overal hetzelfde te zijn als wat er op de geleverde papieren staat. (Geen tegenstrijdigheden, maar een compleet overzicht overal is natuurlijk handiger.)

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.