Pluspunten

snelle levering, verzorgde en degelijke verpakking, goede communicatie

Pluspunten

Snelle levering en correct verpakt.

Pluspunten

Verzorgde verzending met koelpak

Pluspunten

Vriendelijke en behulpzame koerier, bijzonder nauwgezette uitvoering van de gevraagde bestelling, juiste prijs voor de desbetreffende producten

Bij bestelling van de larven van lieveheerbeestjes, een klein penseeltje toevoegen bij het doosje

Pluspunten

De nematoads dit ik heb gekocht heeft mijn pannekoekplant van rouwvliegjes ontdaan!

Misschien beter aangeven dat die nematoads niet tegen UV kunnen, ik had dat belangrijlke punt bijna gemist en als je niet uitkijkt heb je zo je nematoads omgebracht voordat ze je kunnen helpen.

Pluspunten

Snelle afhandeling. Product goed aangekomen

Bericht sturen als product is verzonden.

Pluspunten

Goede producten gekocht bij Biogroei, snel geleverd en met respect voor de natuur verpakt (niet te veel afval)! Een absolute aanrader!

Pluspunten

Alles goed en netjes ontvangen, binnen de aangegeven tijd. Zeer netjes en zorgvuldig verpakt, alle lieveheersbeestje-larven zijn levend en actief ontvangen. Nu nog even aankijken of de larven genoeg luizen verorberen.

Pluspunten

Echt super, alle luizen weg!!

Pluspunten

snelle levering, goed product

Pluspunten

Perfecte service, ga dit zeker nog doen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

larfjes van lieveheersbeestje zijn na een paar dagen nog steeds niet te zien. doosjes die extra konden besteld worden om larfjes in te doen hadden geen gebruiksaanwijzing. behoorlijk duur (zeker als er niets zou uitkomen)

Pluspunten

Alles positief

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Uitstekende kwaliteit

Pluspunten

Snelle afhandeling bestelling

Pluspunten

blij met een alternatief voor chemicaliën. makkelijk te bestellen, heel veel info.

ik kocht 50 lieveheersbeestjes larven, dit voor de tweede keer om de luis in mijn vlier ana te pakken. vorig jaar werkte dit prima, maar dit jaar heb ik toch minder goeie resultaten. ik zette ze vorige week op de boom maar die is nog steeds erg vol met luis. moet ik dan nog even verder wachten? vorig jaar was dit heel snel opgegeten...

Pluspunten

bereikbaar eerlijk vriendelijk goed advies

Pluspunten

Snelle afhandeling, netjes verpakt.

De lijmtape die ik heb besteld is héél onhandig in het gebruik.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles proper verzonden

Ik had niet de indruk dat er nog veel leven in mijn doosje zat. Maar dat zou ook aan de post kunnen liggen die mijn pakje een dag later bracht dan voorzien

Pluspunten

snelle levering en degelijk verpakt.

de instructies zijn helder alleen mis ik een beetje hoe ik de groei van de beestjes kan monitoren en wat de duur is van de groei.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.