2 sterren: slechter dan verwacht

Het genoemde telefoonnummer is niet in gebruik Ik heb een verkeerde levering gekregen en kan daar niet over bellen,telefoonnummer is niet in gebruik ,wel een e mail gestuurt, daar nog geen reactie op gehad

Pluspunten

Heel deskundig en klantvriendelijk advies.

Pluspunten

Vlotte levering en duidelijke uitleg bij het product. Via mail over iedere stap geïnformeerd!

Pluspunten

Goed en professioneel bedrijf. De beestjes kwamen snel en springlevend aan en doen direct hun werk.

Pluspunten

duidelijke communicatie over bestelling, levering, betaling, product website oogt mooi en is efficiënt

systeem met zakjes om larven lieve-heersbeestjes aan plant te bevestigen is niet slecht maar kan wat beter misschien zakje waar al touwtje (afbreekbaar materiaal) aan bevestigd is, dan kan je zonder nietjesmachine het zakje aan plant ophangen.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Kwam keurig over de post

Misschien erbij zetten wanneer je eventueel effect zou kunnen zien. Want.. Ik zie niets gebeuren behalve dat de luis nog erger wordt

Pluspunten

Geweldige uitleg en oplossingsgericht

Pluspunten

100% ok

Pluspunten

Heel snel ontvangen. Reeds vele jaren tevreden klant.

Wij waren niet thuis, en het pakje werd bijgevolg bij de buren afgeleverd. Zij wisten natuurlijk niet dat het koud moet bewaard worden dus werd het gewoon in de huiskamer bewaard. Ik ben niet zeker dat de chrysopa het zullen overleefd hebben. Het zou buiten op het pakket ZEER DUIDELIJK moeten vermeld worden dat het koel moet bewaard worden. Verder begrijp ik niet hoe het zit met de feromonen voor buxusmotten. Ik verwachtte mij aan een pipet met een stof die ik in de houders in de vallen moet spuiten, maar de capsules in die zakjes zijn compleet leeg, bovendien staat erop "niet openen". Er is geen handleiding bij. We begrijpen het niet.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb jullie pakketje gekregen voor emelten, toegepast maar geen resultaat, dagelijks nog steeds meer dan 50 emelten op terras

Pluspunten

Snelle service, uitgebreide uitleg, ..

Pluspunten

correcte afhandeling en levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Prima website! Duidelijke product-info en snelle opvolging van de bestelling! TOP!

Pluspunten

Correcte en zeer snelle levering , zeer tevreden

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.