snelle afwerking

Alles OK wel spijtig dat ik Verm-X poultry zest ter biologische bescherming tegen wormen elders moet bestellen.

Effectieve natuurlijke manier om van je plantenvliegjes af te komen

Snelle bezorging, makkelijk in gebruik, duidelijke instructies. Pas gisteren de aaltjes bij mijn planten gedaan, dus ik weet nog niet of het uiteindelijk alle vliegjes weghaalt.

Zoals altijd: super

Kwaliteit snel in huis, super!

Top product voor engerlingen bestrijding en top klanten service

Zeer goed product en biologisch! Klanten dienst neemt ruim de tijd om te helpen en zijn zeer duidelijk.

Snelle levering en goed produkt

heel snel geleverd

goed verzorgd en snelle uit levering.

Steeds correcte en snelle leveringen

Prachtig product

Mijn producten waren snel binnen

goede en snelle levering

Alles is verlopen zoals gewenst. Bestelling verliep vlot, alsook de financiële afhandeling en de levering. Geen opmerkingen.

Snelle levering,

zeer robuuste en ergonomische woelvork

Snel en korrekt geleverd

Duidelijke beschrijving van de producten, en correcte prijs

Topservice en snelle levering!

Vragen via de mail worden snel en naar tevredenheid behandeld. De planten zijn al bijna verlost van hun rouwvliegjesplaag. Zonder allerlei chemische bestrijdingsmuddelen. Super!

Product werd snel geleverd met duidelijke gebruiksinstructie. Nu nog afwachten of het zijn werk doet.

qua levering goed, doch kreeg taxus kever met verval datum 29/05/23. Dat was misschien wat kort

zie boven

Het werdt vlug bezorgd en was tevreden.

Prima bedrijf

Snelle levering en goed verpakt!

Vriendelijk en eerlijk

Na wat problemen met de koerierdienst, hebben ze een oplossing aangereikt in plaats van zich te distantiëren of louter excuseren. Biogroei houdt aan zijn klanten.

De bestelling van biogroei was vlotjes verlopen.

De bestelling van biogroei was vlotjes verlopen. De site was extensief voor de ziektes, vervelende insecten! De uitleg was interessant...

Zoals het hoort

eenvoudig besteld en correct geleverd

de oplossing voor bloedluis bij kippen

Biogroei zorgt voor een persoonlijke aanpak. Snelle levering producten met gedetailleerde instructies. Veilig in gebruik en natuurlijke vijanden die ingezet worden! Nu preventief aan het werk voor de opkomende bloedluis bij de kippen. Een jaarlijks probleem.

Het is snel geleverd met een goede service.

Prettig snelle afhandeling van de bestelling. Weet nog niet of het product doet waarvoor we het aangeschaft hebben, dat vraagt nog even tijd (no-slug).

Ik dank jullie voor de vriendelijke ontvangst en de snelle levering Mvg Chris Croos

heel goed

super bedank ,was de dag na bestelling bij mij thuis .

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.