Pluspunten

Op een ecologische manier kan je doeltreffend insecten verwijderen. Wij zaten echt met een rouwvliegjesplaag op zeker 3 van onze huiskamerplanten. We losten de stenema op in water, behandelden de planten en na 10 minuutjes zagen we al resultaat. Op de ergst aangedane planten kwamen er zelfs larven naar boven gekropen om daar een stille dood te sterven. Hopelijk zijn we er nu definitief van af!

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Behulpzaam en meedenkend, willen de klant ECHT helpen en willen de kennis verspreiden.

Keep up the good work

Pluspunten

Ik heb bij Biogroei nematoden besteld tegen rouwmugjes op mijn kamerplanten. Mijn bestelling werd heel vlug thuis geleverd en ik kreeg heel goed bijkomend advies per telefoon. Niets op aan te merken!

Pluspunten

Zeer snel geleverd spijtig dat pakketdienst of parcelshop niet voorzichtig met verpakking is omgesprongen waardoor er een beschadigd product inzat. Na telefoontje en mail dag later nieuw product ontvangen.

Pluspunten

Snel, eerlijk en topproduct

Pluspunten

Springen zéér zorgvuldig om met levende waren.

indien u een levering niet direct kunt uitvoeren, a.u.b. wat feedback aan de klant die zit te wachten.

Pluspunten

Snelle service Vriendelijke service Behulpzaam

Pluspunten

Snelle levering; zorgvuldige verpakking; bestelling correct afgehandeld.

Pluspunten

Goede service, en ze denken mee

Pluspunten

Het product was er snel en ik heb eigenlijk geen negatieve punten. Ik ben benieuwd of de nematoden hun werk goed doen tegen de rouwmuglarven!

Pluspunten

Altijd bereikbaar en een goed en gedegen advies, vooruitdenkend en er wordt rekening gehouden met de weersomstandigheden.

Word niet te duur en blijf jezelf ontwikkelen, graag zou ik het wormenmest in kleinere hoeveelheden gezien.

Pluspunten

Product werkt echt goed

Transportkosten heel duur, mij lijkt het mogelijk om het op te sturen via gewoon brief aan brieftarief i.p.v. 5€

Pluspunten

Snelle levering, goede service!

Pluspunten

Goed verpakt snel geleverd. En de planten zien er goed uit.

Pluspunten

Bestelde items volledig zoals besteld en verwacht

Levering door DPD met één dag vertraging wat de inhoud van de bestelling (lieveheersbeestjes) geen deugd gedaan heeft

Pluspunten

Snelle verzending.

Pluspunten

Snelle levering en zeer goede uitleg gekregen ivm mijn probleem

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.