3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Enig verbeterpuntje is dat de track en trace niet werkte en je dus niet op de hoogte was wanneer de producten zouden worden geleverd.

Pluspunten

- kennis van de producten. - vriendelijke mensen - 2 funnelvallen buxusmot gekocht. Na 1 nacht meer dan 20 buxusmotten in elke val. Het werkt dus wel degelijk. Zeer tevreden.

geen

Pluspunten

goed advies, en komen afspraken na

Pluspunten

Zeer snelle levering en top product

Pluspunten

Zeer snelle levering. Besteld op zaterdagavond en geleverd op dinsdag. Prima.

Niets

Pluspunten

Heldere website met goede uitleg over de producten. Snelle, goed uitgevoerde levering.

Pluspunten

Snelle levering en goede producten . duidelijke uitleg

Pluspunten

snelle levering, goed product

Pluspunten

Goede producten en vlugge bestelling

Pluspunten

Wat fijn dat Biogroei de (hobby)kweker allerhande handige, nuttige, makkelijke en natuurvriendelijke oplossingen biedt voor tal van pesten en plagen alsook leuk, interessant pedagogisch materiaal voor kinderen! De bijenkijkkast/hotel staat nog op mijn verlanglijstje. We hebben nu eerst een 'Waspinator' gekocht met bedoeling deze even uit te testen, voorlopig zijn we voorzichtig positief over de efficiëntie hiervan. Hoe dan ook het uittesten waard. We waren alvast aangenaam verrast over de handige website en de snelle en vlotte levering van de waspinator. Doe zo voort Biogroen, onze planeet heeft initiatieven als de uwe heel erg nodig!

Pluspunten

vlotte bestelling, vlotte bezorging

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

x

gebruiksaanwijzing bij geleverde produkten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verpakking van de zendingen is steeds optimaal

Een beetje aan de dure kant

Pluspunten

snelle en correcte levering met een ongelooflijk goed rezultaat

Pluspunten

Perfect op tijd geleverd, alle bestelde kevertjes nog levendig ondanks een temperatuur van 35 graden de dag van de levering,, goed geisoleerde doos met gekoeld zakje water in de doos

Pluspunten

Feromoonvallen buxusmot werken zeer effectief - op 2 dagen enorm resultaat. Had eerder met kleefplateau gewerkt zonder resultaat.

Pluspunten

Mijn bestelling werd vlot en met veel zorg verstuurd. We zijn zeer tevreden.

Pluspunten

Correcte en eerlijke informatie. Snelle levering. Levering wordt netjes gekoeld verpakt met ijszak erbij. Voldoende informatie over gebruik.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.