Fantastische samenwerking

Al meerdere jaren bestellen we een hommelkast. Komen altijd hun afspraken na.

heel tevreden

Vorige winter witkalk voor bomen gebruikt, mag iets dikker uitvallen, maar tevreden. Vijverballen werken heel goed, voor de eerste keer gebruikt in mijn polyurethaan vijver en op korte tijd een groot verschil. Blij met de aankoop en kennismaking met biogroei. Mieke

Snelle levering van een solide product

Robuust en degelijk

goede levering

De hommels zijn nog niet erg actief, maar dat zal nog wel komen.

Beste bestrijdingsmiddel. Goede service en snel bezorgd

Top producten op tijd geleverd

Zalig om eindelijk een degelijk ecologisch alternatief te hebben voor de klassieke bestrijdingsmiddelen. De producten werken even goed en soms zelfs beter! Biogroei, keep up the good work!

Leuk

Erg interessant

Ze doen wat ze beliven

Zie boven

Snel,zeer vriendelijk, uitmuntende prijs kwaliteit

Top wormencompost, nog veel wormen in ook, goed voor de grond. Uitermate tevreden.

besteling kwam op tijd

alles verliep zoals de vorige jaren ok dus.. (wel geen korting gekregen)

Goede service en product

Goede en vlotte service, product ok zoals het moet

Snelle levering. Aardige website en deskundig advies.

Snelle en correcte levering tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding

Biogroei levert producten tegen een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ben zeer tevreden.

Snel en goed gecommuniceerd

Biogroei communiceert goed en levert zijn producten snel uit. Jammer dat ze geen gebruikershandleiding leveren bij hun product. Anders verdienen ze een veel hogere score.

Goed en snel

Prima bedrijf met goede biologische producten: ook nog eens supersnel geleverd.

Zoals afgesproken

Juiste en levering zoals afgesproken

goede en zeer snelle service !

goede en zeer snelle service !

Zeer snel en correct geleverd

Bio groei is de vriendelijkheid zelve. Echt een aanrader.

Vlugge en correcte levering.

Ik hoop dat het zal werken. Nu 2 dagen geleden aaltjes toegediend en nog steeds veel rouwvliegjes. Moet zijn tijd hebben zeker?

Prijs-kwaliteit is ok

Goede producten, correcte afhandeling

Zeer snel levering

Voor het product moet ik nog wachten voor het resultaat

Een super klantenservice

Al meerdere keren besteld op BioGroei, steeds tevreden over de producten. Tijdens de laatste bestelling was er iets stuk gegaan gedurende het transport. Ik kreeg heel snel een vriendelijk antwoord op mijn mail hierover met een voorstel tot een nieuwe levering. Heel blij dat er nog aan de ervaring van de klant gedacht wordt bij deze onderneming!

Betrouwbaar en fijn

Goede en snelle service, degelijke producten.

Prima snelle levering

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.