Pluspunten

Snelheid, verpakking, assortiment.

Pluspunten

Mooi aanbod en duidelijke informatie

Pluspunten

Vlotte en correcte service.

Online overzichtelijke tips geven bij bv. het bestrijden van de witte vlieg. Welk product het meest geschikt is vanaf een bepaalde temperatuur want ik vrees nu dat mijn pas aangekochte sluipwespen bij deze hitte niet zullen renderen. Ik dacht dat er hiervoor nog een ander bestrijdingsmiddel bestaat maar 'k heb blijkbaar geen goede keuze gemaakt. Dat is dus heel jammer voor de beestjes, onze groenten en ons geld want dat komt de laatste jaren hier ook niet vlot meer binnen.

Pluspunten

Gepersonaliseerde behandeling van bestelling. Zorgzaam.

Pluspunten

Werkt echt! Super service. Lieve bereidwillige hulp

Pluspunten

Bij een "probleempje"met levering door DPD wordt dit door biogroei direkt opgevolgd.

Pluspunten

Wij zijn blij met de bestelde feromenenvallen. Hopelijk is de overlast in de tuin snel voorbij zonder gif te gebruiken. Staat duidelijk vermeld wanneer het verzendbedrijf gaat bezorgen. Zo wisten wij van te voren wanneer onze zending zou komen.

Pluspunten

Duidelijk informatie over leveringsdagen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

levering was snel

van de bestelde larven is er geen enkele levend uitgekomen

Pluspunten

Prima en vlotte afhandeling.

Pluspunten

Duidelijke instructies bij de producten. Correcte en snelle levering.

Doe zo verder.

Pluspunten

Overzichtelijke site. Bestellen verliep vlot.

Geen, ga zo door.

Pluspunten

Overzichtelijke site, Tevreden over het insektenhotel en de insektenkijker. De lieveheersbeest larven die we uitgezet hebben in ons appelboompje zien we niet meer ook niet in een maat groter. Ik hoop dat ze er wel nog zijn. Er zijn nog erg veel luizen mieren. Zijn er ook winkels in de omgeving van Alkmaar waar lieverheersbeestjes en larven verkocht worden?

Pluspunten

Perfect! Goed verpakt netjes verzonden. Netjes met warm/koel houd pack verpakt zodat alles op de juiste temperatuur bleef.

Pluspunten

Verzorgde verzending, aangepast aan de weersomstandigheden om de bestelling in optimale staat te ontvangen.

Pluspunten

Alles prima. De levering is veilig aangekomen.

Pluspunten

Prima verzorgd.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.