Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke site/snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en de naaktslakken zijn eindelijk weg! Geweldig middel, de aaltjes.

Pluspunten

Vlotte bestelling, betaling, levering, verpakking.

Pluspunten

DPD heeft mijn pakketje ergens bij de buren afgeleverd, maar was vergeten een briefje in mijn bus te doen waar dit ligt. Gelukkig is Mathias van Biogroei zeer behulpzaam geweest en heeft het pakketje opnieuw verstuurd per PostNL. Welke ik de volgende dag ontvangen heb. Top geregeld!

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

Uitstekende service zeer betrouwbaar

Pluspunten

Snelle en competente antwoorden en adviezen. Gevarieerd aanbod van biologische middelen aan een schappelijke prijs.

Geen idee op dit ogenblik.

Pluspunten

zorgvuldig, behulpzaam, communicatief. doen hun uiterste best klant tevreden te stellen.

volledige adressering van klant indien pakket naar parcelshop wordt verstuurd

Pluspunten

Snelle levering en opvolging!

Pluspunten

Correcte levering. Super product. Problemen worden samen besproken en er wordt naar een goede oplossing gezocht.

Pluspunten

Bijzonder heldere website, snelle verzending voor een redelijke prijs en het mooiste van al: in de deltaval zitten na een paar dagen al meer dan 20 pruimmotten dus het werkt fantastisch! Complimenten voor wat jullie bedrijf doet en maakt.

geen

Pluspunten

Goede prijs en snelle levering

Pluspunten

bij problemen word je altijd geholpen

Pluspunten

Efficiënt en snel.

Pluspunten

Nematoden tegen slakken in de tuin. Die dingen werken ECHT.

Pluspunten

Supersnelle levering, perfecte communicatie. Als het product nu doet wat het moet doen, heb ik straks geen slakken meer ....

Pluspunten

snelle levering en goed produkt!

Pluspunten

Snelle levering via DPD en niet duur.

Pluspunten

Uitgebreid gamma aan bio middelen. Snelle levering, en goede opvolging. Ik had aaltjes besteld ter bestrijding van slakken. Tijdens de levering waren we niet thuis. Toch kreeg ik een telefoontje, dat ik de producten kon bekomen op een afhaalpunt. Gezien de beperkte houdbaarheid van aaltjes was dit zeker welkom, teneinde het product toch snel in goede staat te bekomen.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.