Pluspunten

Snelle en degelijke/verzorgde levering.

Pluspunten

Snelle en vlotte levering!

Pluspunten

Goede communicatie over levering

Pluspunten

Zéér correct.

Pluspunten

Goede responsieve klantenservice. De producten werken goed!

Pluspunten

product goed en wel ontvangen .

Pluspunten

de bestelling werd vlot afgehandeld

geen

Pluspunten

snel geholpen eerlijke handelingen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Distributie bedrijf heeft dit pakje afgeleverd bij buren doch ik had daar geen toelating voor gegeven. Volgens hun webside word er dinsdag niet geleverd maar dat is toch gebeurd. Vandaar dat ik niet thuis was. S'avonds heb ik wel telefoon gekregen van uw firma omdat het distributie bedrijf aan jullie had gemeld dat het pakje niet leverbaar was???.

Pluspunten

Snelle levering. De gebruiksaanwijzing zit in de eindverpakking. Wel eerst goed lezen dan werkt het zeker. Tot dan in koeling bewaren. Zo snel mogelijk gebruiken. Het uitgieten kost wat tijd dus tijdig beginnen. Nat houden.......

Zeker aan te bevelen.

Pluspunten

Heel vlotte service! Goeie opvolging!

Misschien een betere courierdienst zoeken? Eerst pakje kwam zonder problemen toe, het tweede zijn we moeten afhalen omdat er 'zogezegd' niemand thuis was, terwijl we juist wel thuis waren. De eerste bestelling die we gedaan hadden was ook afgeleverd in een afhaalpunt, zonder ook maar enige melding!

Pluspunten

Betrouwbare, verse levering op de dag (ochtend) na de aangegeven verzending. En je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Uitstekend verpakt. De wantsen trokken enthousiast ten aanval om het gespuis een kopje kleiner te maken ;-)

Pluspunten

Pluspunten

Gedetailleerde informatie over tijdstip van levering. Goed verpakt verzonden en voorzien van duidelijke gebruiksaanwijzingen.

Pluspunten

Goede producten en snelle service, toegankelijke websit

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.