Pluspunten

Pluspunten

Ik was bij levering niet thuis toch had men nog eens telefonisch contact genomen voor mij te verwittigen waar ik ze kon gaan afhalen enz... + Het pakket was zeer goed verpakt met zeer goede informatie. Toppers

Pluspunten

Voor de eerste keer besteld aangenaam verrast goede service

Pluspunten

Heel snelle levering Goed verpakt Bijsluiter met nuttige informatie over hoe de val op te stellen

Pluspunten

Prima. Snel. Duidelijk.

Pluspunten

Snelle duidelijke service

Pluspunten

Ik heb onlangs verschillende soorten roofmijten tegen spint besteld en bestel al jaren een paar keer per jaar hypoaspis miles voor mijn terrarium om allerlei ongewenste diertjes te bestrijden en ik wil ze nooit meer kwijt. Ook de nieuwe mijten tegen spint zal ik een keer in de zoveel tijd opnieuw willen inzetten. De leveing is altijd zeer netjes, zorgvuldig en duidelijke gebruiksaanwijZing. Bij vragen per mail krijg je ook snel en duidelijk antwoord. Verzenden naar Nederland gaat super snel, de volgende werkdag wordt het geleverd.

Hypoaspis miles aanbevelen voor in een terrarium, mensen houden invertebraten en die kunnen last hebben v mijten en rouwvarenmuggen en bijna niemand weet dat hypoaspis miles perfect ingezet kan worden. Ik heb al verschillende mensen doorverwezen naar jullie, denk dat er een grotere markt voor is.

Pluspunten

10 op 10

Pluspunten

fantastisch

Pluspunten

Eerste bestelling voor mij, aaltjes tegen engerlingen, delicaat product, supersnel geleverd in perfecte staat en met zorg verpakt. Aanbeveling waard.

Nihil

Pluspunten

Snelle uitlevering, lage prijzen, geen BTW voor bedrijven. En uiteraard perfect dat Biogroei op natuurvriendelijke wijze overlast bestrijdt!

Eindelijk is er een fatsoenlijke bestelsite, maar die heeft nog wat foutjes, zoals dat er een spatie in een Nederlandse postcode moet staan, wat niet nodig is.

Pluspunten

Kon niet goed zien of het er wel 100 waren. Kon ze niet Tellen. Maar naar mijn idee waren het er minder ik zie ze ook niet meer terug in de planten. Ik ga er maar vanuit dat het goed is gegaan. Misschien kunnen jullie hier iets in verbeteren minder snippers in het doosje

Pluspunten

Perfecte opvolging & vlotte levering. Zeer snel antwoord en duidelijk advies. Kortweg: Super service! Ik kan nog geen 5 sterren geven aangezien we de werking van de producten moeten afwachten maar vermoed dat dit wel even goed zal zijn.

Pluspunten

Keurig verzorgd en snel geleverd

Pluspunten

Ik gebruik het Soni-mite en Hypoaspis-system nu al voor het tweede jaar voor mijn collectie orchideeën. Voorheen had ik regelmatig last van spint , varenrouwmug , springstaarten etc. Nu al twee jaar geen last meer. Ik gebruik het nu ook preventief, vroeger werd er pas ingegrepen als de symptomen er al waren. Biogroei biedt milieuvriendelijke vervangers voor de vroegere insecticiden, pesticiden, fungiciden etc....Top

Pluspunten

Pluspunten

Snelle beichtgeving omtrent levering, levering cf belofte binnen enkele dagen, zeer precieze informatie betreffende exact tijdstip van levering.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.