Top!.

Alles is perfect verlopen.

Heel Fijn dat er direct en vriendelijk contact mogelijk is en heel goed geregeld met afleveren, mooi product voor onze tuin

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte service

Voor natuurlijke en eco-vriendelijke oplossingen.

Prima oplossing

Advies op de website uitstekend. Netjes erbij vermeld dat het een week of 2 kan duren of nog een extra behandeling nodig is. Levering uitstekend. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Product, ik ben niet zo'n kenner maar heb het product toegepast zoals beschreven. Zoals er staat overdosering kan niet. En jawel we zijn bijna 2 weken verder en we zien geen mier meer in huis. Dus juich stemming en uitermate tevreden.

alles in orde en snel geleverd

Snel geleverd en alles in orde.

Snel en adequaat

Fijne biologische oplossingen tegen ongedierte of planten kwalen daar hou ik van en super snel goed verpakt in huis

goede communicatie

snelle levering en een goede communicatie

Goede bestrijding met natuurlijke vijand!

Werkt goed, snelle levering, helemaal tevreden!

Goed product, veel plezier van

Gebruik kersenvlieg nu enige jaren en geeft goed resultaat

Levering van de larven van lieveheersbeestjes ging super snel! Jammer alleen dat deze zooooo klein zijn dat ze moeilijk te handelen waren met uitzetten in de plant en nu onmogelijk is te zeggen dat het gelukt is..... Een slag grotere larven was beter geweest.

Veel te late levering

Tot drie maal toe werd de leveringsdatum door PostNL aangepast. Zeer laat in de avond heb ik het pakje uiteindelijk ontvangen waardoor ik het product pas na het weekend kan gebruiken wanneer ik terug kom van een citytrip. Toeval of niet, het is een zeer spijtige zaak waar je dan uiteindelijk nergens terecht kan om tot een oplossing te komen

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop

Ik ben zeer benieuwd hoe de aaltjes tegen de mieren hun werk gaan doen maar ik heb er de volste vertrouwen in.

vlotte aflevering van het produkt

Ik moet nu wel nog starten met het produkt aan te wenden, maar op het eerste zicht ziet dat er goed uit, er zijn gebruikaanwijzingen incluis. Wat ik jammer vond is dat de doos waar de 3kg Lava in zit niet goed gesloten was en dat alles onder het grijze stof zat. Ook bij openen van de verpakking vloog dat in 't rond...

Topservice!

Snel verzonden en goede opvolging van de levering.

heel goed

keurige aflevering van het bestelde

Reeds meerdere keren producten besteld

Werking aaltjes is perfect.!!

Producten steeds snel in huis.

Superhandig en spierpijn in de rug wordt vermeden

Heel stevig en goed product dat ook werkelijk doet wat het beloofde.

Alles naar wens en vlot verlopen!

Mijn bestelling vlot en in goede orde ontvangen. Verder goede kwaliteit en zal zeker vaker bestellen.

goede service, veel keuze en vlugge levering

prima leveringen

snel en goede uitleg

Snel en kundig

Goed verpakt en duidelijke uitgebreide handleiding erbij

goede producten, correct geleverd

goede producten, correct geleverd

Snelle verzending en prima producten.

Prima, geen bijzonderheden.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.