Een geweldige bron voor duurzame, biologische bestrijdingsmiddelen!

De Biogroei-website is echt geweldig! Het is een supernuttige site om biologische bestrijdingsmiddelen te vinden, met duidelijke uitleg erbij. Ik waardeer het dat jullie een duurzaam alternatief bieden voor chemische bestrijdingsmiddelen en zo bijdragen aan een gezonde omgeving. Bedankt voor jullie inspanningen en ik kijk uit naar verdere ontwikkelingen op jullie site.

Aaltjes

Goed product. De aaltjes zijn nu als het goed is druk bezig.

Heel tevreden goed geholpen geweest

Heel tevreden goed geholpen geweest door zeer vriendelijke medewerkers

Prima deskundige service!

Als je een (beginnende) plaag op je kamerplanten hebt dan denken ze bij Biogroei goed mee en geven vervolgens goede tips wat je kunt doen. De mijten (of andere beestjes) komen goed verpakt aan en het is heel duidelijk uitgelegd hoe je ze verspreidt over je planten. Ik ben groot voorstander van biologisch bestrijden en raad Biogroei zeker aan!

Het pakketje (aaltjes tegen slakken) is goed aangekomen, maar ondanks dat het volgens zijn eigen beschrijving op 5°c bewaard moet worden, zat het gewoon in een bestelwagen zonder koeling in een gwoon kartonnen verpakking. die dag was het 17°C buiten.... ik hoop dat het nog effectief zal. Vorig jaar kreeg ik het wél gekoeld, dus dat maakt me nu toch wat achterdochtig...

Klantvriendelijk

Altijd netjes op tijd geleverd

Kan nog niet veel zeggen.

Prima zaak snel binnen

Verkeerd iets besteld snel geholpen met het wijzigen van de bestelling. Vervolgens binnen een dag de bestelling binnen dus helemaal top

Goede website

Goede prijsstelling. Duidelijke website en snelle levering

Goeie levering.

Vriendelijk en behulpzaam, klant gerichtheid.

Duidelijke info ontvangen telefonisch en per mail

Levering binnen de 2 dagen. Onmiddellijk antwoord ontvangen op gestelde vragen ivm algenbestrijding in de vijver. Feromoonvallen opnieuw besteld na positieve ervaring vorig jaar.

Persoonlijke opvolging en snelle levering

Zeer mooie beleving met deze firma.

Positief

Besteld, snel geleverd, goede kwaliteit.

Snelle levering!

Over de werking kan ik nog niet veel zeggen, maar zeer tevreden over de snelle levering. Meteen met het produkt aan de gang gegaan.

Doet wat het moet doen.

Enkel opletten met de wind anders hang je zelf onder het Lavameel. ;-)

Hele mooie kwaliteit insecten. Werkt fantastisch

inlevend, wellevend,

heel vriendelijk en geduldig werd er steeds antwoord gegeven op mijn onhandige ondoordachte en paniekerige vragen . ik ben een beginnend tuinier... hartelijk dank.

uitstekend

uitstekend

Gied

Snelle levering en in goede verpakking!

Product werkte niet

Ik kocht "Chrysop - Tegen spint, trips, bladluis en wolluis". Ik hing in totaal 4 kaartjes aan mijn aangetaste kamerplant en liet ze daar voor 1 maand hangen. De spint is nog steeds aanwezig. Ik heb het product gekozen op basis van de vele positieve reviews, maar voor mijn plant heeft het niet gewerkt. Is er een andere oplossing die een grotere slaagkans geeft om van de spint af te geraken?

super!

zoals altijd, geweldig!

In eerste instantie was er iets met mijn bestelling niet helemaal in orde, na contact met de klantenservice is dit keurig opgelost.

Snel verstuurd

Duidelijke omschrijving hoe het product te gebruiken en snel verstuurd. Nu afwachten op het goed zal aanslaan.

Vlugge levering

Vlugge levering. Negatief punt: blanco verpakking, geen ticket met product/inhoud vermelding op de zakken wormenmest.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.