gewoon goed!!

afspraak is afspraak

Tevreden

Mijn pakketje werd heel snel geleverd met een degelijke uitleg erbij. Heb de aaltjes inmiddels uitgegoten en hoop dat de naaktslakken nu voor een groot deel verdwijnen.

Snelle en goed verzorgde levering

Geheel volgens verwachting. Plantjes waren klein maar fijn.

Prima, vanaf de goed werkende informatieve webshop, tot de snelle levende levering.

commande et livraison rapide

commande et livraison rapide

Heel te vrede

Moet het product nog gebruiken hoop op goede resultaten Uitleg perfect

Snel en goedkoop

Ik ben zeer tevreden met hoe snel de bestelling verwerkt is. Eerst volgende dag al binnen!

Order, delivery and advice on no-slug aaltjes

Order was easy, delivery was reliable, and (as always) I got good advice from the experts with questions I had about the product.

snel en correct afgehandeld

snel en correct afgehandeld

Zeer slechte ervaringen met biologische bestrijding van wolluis.

Drie weken geleden eitjes van de gaasvlieg ontvangen ter bestrijding van de wolluis in mijn Kentia palm. Ik heb de vijf kaartjes op betreffende plekken in de palm gehangen. Nu, drie weken later, is de wolluisplaag alleen maar erger geworden.

Perfecte timing.

We werden tijdig geïnformeerd wanneer, i.f.v. temperatuur en kweek de levende nematoden zouden beschikbaar zijn, aansluitend de vraag om te bestellen en enkele dagen later geleverd... Ik mag hopen dat die aaltjes nu al volop genieten van onze naaktslakken.

Heb al een paar jaar ervaring met Biogroet, ben altijd snel en goed geholpen. Ook was een keer een zending met nematoden zoek geraakt, na de melding, zonder gezeur zo een gratis nieuwe zending ontvangen. Ook als een vraag per mail stuurt, heel snel een antwoord.

Snel en netjes afgeleverd!

positief

besteld, betaald, en s' anderdaags thuis. Er is klaar en duidelijk vermeld wanneer en hoe men het moet gebruiken. Vorig jaar idem, vlug resultaat; dus verwacht ik dat het dit jaar ook zo zal zijn. ik heb er het volste vertrouwen in. Dus terug slakkenkloze periode tegemoet.

Snelle en vriendelijke service!

Uitstekend product en snel geleverd.

Alles was prima verzorgd.

De kleefkaartjes werken prima.

Zeer goede ervaring, prima bedrijf

Snelle verzending

Product goede kwaliteit

Fantastische en zeer professionele services

Een echte aanrader ! Snel en professioneel bezorgd. Wat ik ook zeer nuttig en prettig vind, is dat de uitgebreide informatie op de site op een fijne en gebruiksvriendelijke manier is georganiseerd en aangeboden

Snel en correct

Duidelijke website Snelle levering Alles in orde

Makkelijk en snel

Duidelijke uitleg over product op site en bij levering. Ik heb tevreden kippen in de tuin lopen.

Snel en goedkoper dan elders

Snel en correct geleverd

Snel geleverd precies wat ik hoopte

Ik zag na maanden weer rouwvliegjes bij mijn jonge plantjes dus snel besteld en de dag erna kon ik het al inzetten. Groetjes Roos

Snel geleverd, goed verpakt, duidelijke instructies

Vrijdag besteld, zaterdag geleverd. In een mooi en degelijk pakje, met eenvoudige instructies. Nu hopen dat ik van die rotvliegjes verlost ben.

Snelle en duidelijke levering

Het werd op de website goed uitgelegd. Er was een duidelijke handleiding. De levering was snel en adequaat

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.