Zeer overzichtelijke website . Vlotte levering bij een bestelling. Vragen worden zeer vlot en deskundig beantwoord. Doe zo verder.

Ziet er goed uit

Mooi product, snelle levering.

Super producten

Prima verzorgd

Prima verzorgd

Lokaal online shoppen

Een webwinkel met kwalitatieve producten waarvoor je niet het halve land hoeft te doorkruisen. Bovendien een zeer snelle levering. Helemaal in orde dus.

Snelle levering, goede verpakking

Misschien goed om een mondkapje op te doen ivm verstuiven. Eerste keer hier besteld, ga ik vaker doen.

Kan beter qua bewaartip

De aaltjes behoren in de koelkast. Maar waar het flesje behoort staat er niet bij.

Perfect verstuurd

Vlug in huis meteen de behandeling kunnen starten

Snelle levering en uitstekend product

Snelle levering en uitstekend product

Snelle levering goed product.

Snelle levering goed product.

Altijd in orde!

Vlotte en stipte afhandeling.

Product de volgende dag geleverd

Prima spullen, snel geleverd

Kwaliteit

Snelle en correcte levering, zoals altijd

Snelle en correcte levering, zoals altijd

Goede kwaliteit en snelle bezorging. Woel Riek besteld en binnen 3 dagen al in huis. Ook website is mooi met goede tips en keuze.

Prima snelle correcte levering

Alles in orde

Prima website, zeer snelle bezorging, goed verpakt! Geen te grote dozen!

Xxxx

Oké

Goed!

Snelle levering, netjes verpakt!

Vlotte afhandeling

Geleverde product exact wat op de site beschreven staat.Just altijd een beetle moeilijk met levering de dag nadien. Lijkt mij niet echt ecologisch.

Snelle levering. Prima

Super Service

Makkelijk bestellen en betalen. Het pakketje werd snel en keurig verpakt afgeleverd Meteen toegepast op de potgrond in de woonkamer ter bestrijding van de vliegjes (mugjes). Maar na drie dagen niet het gewenste resultaat en daarom gebruik gemaakt van de “Biogroei-Customer-Service”. Heel snel kreeg ik reactie van Inez die aan de hand van mijn antwoorden snel deskundig advies en uitleg kon geven. Met wat meer geduld is de plaag inmiddels 100% bestreden en begrijp ik inmiddels ook hoe ik het in de toekomst zoveel mogelijk kan voorkomen. Kortom; uitstekend !

Zijn gewoon oplichters.

Ze verkopen je gewoon troep. Geld verdienen over andermans rug.

Uitstekend!

Hun zeer overzichtelijke en duidelijke website bracht me direct bij de producten dat ik zocht. Voor de levering van de producten ging ik er eerst zelf omgaan, maar ik merkte dat dit niet ging lukken dus had ik een mailtje gestuurd om dit te verzenden. Dit allemaal zonder problemen kwam mijn pakje 2 dagen later aan! Top service! Bedankt!

Snelle service, uitstekende producten !

Snelle service, uitstekende producten !

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.