prima producten

doen wat ze beloven

duidelijke en vriendelijke info gekregen . Snelle verzending van de producten

duidelijke en vriendelijke info gekregen . Snelle verzending van de producten

Aanrader

Duidelijke instructies en goed werkend product

We hebben last van rouwvliegjes in huis en hebben daarvoor aaltjes besteld. De "kuur" is nog niet helemaal voorbij (nu een week geleden begonnen), maar het lijkt al wel effect te hebben. Gebruik was heel makkelijk dankzij de heldere meegeleverde instructies en video op de website.

na twee weken een nieuwe explosie van vliegjes

We hebben alles volgens de voorschriften gedaan. Eerst leken ze weg maar helaas.

Snelle verzending

Bestelling was snel verzonden. Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Verder alles in goede orde ontvangen

Commande envoyée bien plus vite que prévue…

Goede service, natuurlijke producten aan een eerlijke prijs!

prima werkend spul

Snel geleverd en goed product, al eerder besteld en erg tevreden

Goed en kundig advies uitstekende snelle levering

Goed en kundig advies uitstekende snelle levering

Zonder bestrijdingsmiddelen

Aaltjes de perfecte bestrijders van rouwmuggen

Blij jullie ontmoet te hebben!

Op zoek naar enkele producten om mijn kastanjeboom te redden ben ik Biogroei tegengekomen. Bestelling, verzending, ontvangst, ... alles prima en vlot gegaan. En wat een fijne attentie, die foto in de doos! Het enthousiasme dat jullie uitstralen, super.

Prima product

Snelle behandeling met na een paar dagen al resultaat

Snelle levering, hoe het product werkt nog niet bekend.

Wederom perfect!

Na veel last te hebben van vliegjes heb ik weer stenema besteld voor mijn kamerplanten. Nu 2 dagen na het toevoegen van de aaltjes aan mijn kamerplanten is het aantal aanzienlijk minder. Super product!

Snelle en goede bezorging. Duidelijke gebruiksaanwijzing

Prima eerste ervaring. Of het gekochte profijt , tegen de vliegjes, werkt weet ik pas over een aantal weken. Daar kan ik nu nog niets over zeggen.

Gisteren besteld, vandaag bezorgd. Fantastisch!

Ik heb al veel dingen via internet besteld maar er was nog nooit zo vlug bezorgd als deze keer. Echt heel goed!

Snel, duidelijk en vriendelijk.

Dit is de 2e keer in een paar jaar dat ik aaltjes nodig had tegen rouwvaren mugjes. De eerste keer is dat gelukt en zijn ze weggebleven totdat er nieuwe planten bijkwamen. De 2e bestelling was er sneller dan verwacht, de uitleg duidelijk en de afhandeling vriendelijk zonder kunstmatig te zijn. Nu even wachten tot de aaltjes hun werk gedaan hebben!

Erg behulpzaam en vriendelijk

Advies klopt en snelle reactie

Aanrader voor als je milieubewust wilt tuinieren

Al een tijd klant bij biogroei en nog nooit teleurgesteld. Bereikbaar voor advies, fijne kennispagina op de website, snelle levering tegen goede prijs en kwaliteit. Top!

Snelle en vriendelijke service.

Bestellingen worden altijd correct en zeer snel geleverd. Daarnaast krijg je steeds de nodige informatie om de producten zo efficient mogelijk te gebruiken. 5 sterren meer dan waard.

Fantastisch bedrijf

Super goede biologische oplossingen bij bestrijding van luis, vliegjes en andere kamerplant kwalen. Mijn planten hadden veel last van rouwvliegjes, doormiddel van larva is het probleem volledig opgelost. Zo fijn, top! En is gun BioGroei een flinke doorgroei, ga zo door.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.