Zoals ik wenste.

Idem

Topkwaliteit en levertijd

Meer moet dat niet zijn ;-)

Ze doen wat ze beloven

Bestellen was makkelijk, kwaliteitsproduct, snelle levering.

Snel en duidelijk

Snelle levering en duidelijk omschreven hoe ik het product moet gebruiken, zowel op de website als bij het product geleverde instructies.

Snel en to the point

Mail gestuurd met probleem van Agave, schimmel... en vlekken. Heel snel antwoord gekregen en info wat te doen. Nadat ik het product ontvangen had, gebeld voor ' regelmatig toedienen, onmiddellijk professionele hulp aan de telefoon. super en ook zeer vriendelijk. Heel tevreden.

Snel van de potgrond vliegjes af zonder gif!

Doet wat het zegt

Prima! Snelle levering en ook zeer zorgvuldig verpakt. In de zomer zelfs met cool pads om de nematoden te bewaren voor de ontvanger. Producten doen wat het zegt te doen. Ik gebruik ze thuis en ook op mijn werk waar men zeer tevreden is en zelfs verbaasd dat met aaltjes de vliegjes helemaal verdwijnen ( voor een lange tijd). Ik blijf klant en ik heb biogroei al aanbevolen bij al mijn collega's en mijn enthousiasme overgebracht.

ik weet nog niet of het het gewenste resultaat heeft

Op het bestellen en de levering is niet aan te merken maar 1 dag na de levering kan ik niet bepalen of het middel zijn werk heeft gedaan. Ik hoop van harte dat het wel het geval is. En misschien had ik wel 2 doosjes moeten bestellen om nog een herhaling is te passen. Kom over 2 weken eens terug voor het resultaat dan kan ik een betere beoordeling geven en beveel ik het middel misschien aan.

Snel en goede service

Het produkt is wat ik ervan verwachtte en ik ben er heel blij mee.

Expert hulp, goede producten en correcte levering

Ik heb Biogroei de eerste keer gebeld toen ik schade zag op mijn planten. Via telefoon ben ik uitgebreid geholpen, en werd gevraagd om foto's door te sturen van de schade en planten. De dag daarop kreeg ik hun expert oordeel: de schade was ouder, en ik zat momenteel niet met een plaag. Hun advies: planten eens afspoelen en in de gaten houden. Kostprijs: exact nul euro. Recent hebben we toch rouwvliegjes binnen gekregen. Snel de correcte middelen aangereikt gekregen (stenema en gele vangstroken), en deze blijken perfect te werken. Een week later blijven de vangstroken zo goed als leeg, dus vrij zeker dat de plaag onder controle is. Enig minpuntje: PostNL heeft er uiteindelijk 2 dagen over gedaan om het pakje van Leuven tot Gent te krijgen. Maar dit was goed verpakt, en heeft de langer dan geplande trip goed doorstaan. Absoluut top bedrijf, ik beveel ze met veel plezier van harte aan.

Betrouwbaar en vriendelijk

Duidelijke site, vriendelijk en helder advies per telefoon. Betrouwbare verzending en goede producten.

Goede beschrijvingen, sterke producten

Helder verwoord en met duidelijke afbeeldingen geeft Biogroei een geschikte keuze van kwalitatieve producten. Bestellen, betalen en levering verloopt heel vlot en de communicatie is top!

Correct en milieuvriendelijk

Ook al was er een foutje in m'n bestelling geslopen. Met één kort mailtje werd dit meteen rechtgezet! Klantvriendelijk en snel. Zeker een aanrader.

Lege doosje

Via Bol.com besteld en leeg doosje gekregen, envelop was dicht.

Netjes geleverd,met een hand geschreven brief ,dat de zending nog niet compleet is en na bezorging a

Prima super netjes geleverd.

Prima.

Goede prijs en snelle verzending

Eerste aankoop, snel en goede prijs. Zal hier weer bestellen

Nette en snelle levering

Goede service door informatieve mails na aankoop

Snel geleverd de plaag is nu al minder na 5 dagen . Dank jullie

Super klantvriendelijk en super service

Ik had last van tripsen en de website bood me een goede oplossing aan. Super duidelijk. Ze hadden echter niet alles meteen op voorraad en verzonden gratis een vervangend product op ter afwachting van de overige wanten. Het werkt ook super goed, beter dan een biologische spray zonder enige neven effecten. Het is goed dat dit soort bestreiding bestaat, veel beter dan al de chemische troep die we overal op spuiten.

Supersnelle service

De ene dag besteld, de volgende dag voor de deur. Met stevige papiertape in plaats van de normale bruine plastiek tape, vind ik ook een positief detail!

Snelle levering.

Voor een goede prijs en een snelle levering, top.

Zoals het hoort

Het is te snel om te beoordelen of de aaltjes werken.

Goed product. Snel geleverd

Goed uitgelegd op de site. Goed verpakt en snel geleverd.

Werkt perfect

Aaltjes 4 dagen geleden toegevoegd aan alle kamerplanten en nu al bijna geen of geen vliegjes meer. De plantenvochtig houden en nog even een week wachten op een optimaal resultaat te hebben. Prima product en ook snel geleverd.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.