Correct, vlot en duidelijke info. Top.

Zeer positief.

Snelle levering.

Snelle levering, goede producten

Snel geleverd.

Kwaliteit, Snelle levering

Eenvoudig en klantvriendelijke website. Tevreden over kwaliteit ! Snel geleverd.

Vlotte behandeling efficiënt product

Via de wilde vogels hadden onze kippen bloedluizen. Avimite en de roofmijten hebben dat binnen de paar dagen op natuurlijke wijze opgelost.

Grote kennis van kleine beestjes

Vakkundig en betrokken! Er werd uitgebreid de tijd genomen mij telefonisch te adviseren rondom de verschillende bestrijdingsmethodes tegen wolluis. Als je planten het even zwaar hebben delen zij je zorg. Bloeit iedereen van op.

Uitstekende Service voor uitstekende producten

Uitstekende Service voor uitstekende producten

Uitstekende service

Altijd heel snel en heel uitgebreid antwoord op al je plantenvragen.

goede uitleg op website en snel antwoord op mail

Als je biologisch wil werken heb je informatie nodig en dat geeft deze website voldoende. Op een gegeven moment vond ik de oplossing niet en heb ik een mail gestuurd. Het was fijn dat de reactie snel kwam. Ik kom terug om nieuwe aankopen te doen.

correcte afhandeling van mijn bestelling

Het telefonisch contact was vriendelijk en up to date. Wat mij vooral beviel was de telefonische info aan de telefoon betreffende een bepaald product

Zeer snel en behulpzaam

Goed gesprek aan de telefoon. Nu wist ik precies welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Perfect resultaat in zeer korte tijd!

Wat een mooie manier om met nematoden op geheel natuurlijke wijze ongedierte op planten te bestrijden! Deze methode zou op allerlei bomen en planten meer navolging mogen krijgen zodat de wereld verlost kan worden van bestrijdingsmiddelen waarvan maar al te vaak ongewenste sporen tot ver in de toekomst zichtbaar blijven.

Snelle en correcte levering

Goede opvolging

super tevreden.

Ik had in mijn haast de verkeerde aaltjes besteld. Omdat Biogroei zo snel werkt was mijn pakketje al verzonden. De dag nadien kreeg ik zomaar de juiste aaltjes toegestuurd. 'Vergissen is menselijk' zegden ze. Van een klantvriendelijke service gesproken !

zeer goed verlopen

BESTELLING,VERPAKKING, en levering snel verlopen.

Snelle levering.

Ben tevreden. Het product moet ik nog gaan inzetten in mijn tuinvijver.

Altijd top snelle verse leverering

Altijd goede service

Zeer Behulpzaam en snel!

Goede adviezen i.v.m. wolluis op olijfbomen.

Makkelijk besteld en flot geleverd.

Prima webshop, duidelijk, makkelijk bestellen en houdt je op de hoogte van de zending.

Goede producten snel verzonden

Ik heb al eerder bij Biogroei.nl besteld en zal altijd terug komen als ik problemen heb met mijn planten. Deze keer had ik aaltjes besteld, en het is ontzettend effectief. Geen gif in huis, niet aanrommelen met niet werkende huis-tuin- en keukenmiddeltjes, far gewoon effectieve bestrijding in een handomdraai. Zoals altijd was de bestelling snel verzonden en netjes verpakt.

Uitstekende service!

Bij problemen altijd een uitstekende dienstverlening.

Snelle en correcte levering, en de producten doen wat ze beloven. Ik ben heel erg tevreden en kom zeker terug naar jullie webshop.

Uitstekend!

Super fijne service aan alle kanten! Fijne levering fijne beestjes!

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.