Snelle levering, goede biologische bestrijdingsmiddelen

Werkt prima, als je op tijd bij een beginnende plaag bent, of zoals ik het gebruik ter preventie, voorkomen is beter dan genezen! Kost wel wat maar beter dat dan je duurste en meest bijzondere planten te verliezen

Geweldige service, altijd bereikbaar en zeer vriendelijk mensen

Heb al meerdere malen contact gehad. Ze zijn altijd goed bereikbaar. Telefonisch direct hulp van medewerkers die echt goed advies geven. Ook als je een mailtje stuurt heb je binnen een uur een antwoord.

vlotte levering

bij het product dat ik kocht had ik een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Gewoon goed

Het is voor mij al het derde jaar dat ik producten bij Biogroei koop. Steeds zeer snelle levering , goede uitleg. Geen min punten. Alles uitstekend. Heb al aan vele anderen kennissen aangeboden.

snel geleverd

snel geleverd ik hoop dat het product werkt

Snelle levering goede site Alleen hopen dat de aaltjes nu gaan werken!!!

Snel en vlot ontvangen

Moet het resultaat van de behandeling nog afwachten, maar heb het al aanbevolen aan een collega op het werk.

Snelle en correcte levering, duidelijke info

Zeer snelle levering, goede handleiding

De aaltjes tegen de engerlingen werden zeer snel geleverd. De bijhorende handleiding was zeer overzichtelijk en handig. Nu even afwachten tot ze ook echt beginnen werken.

Zoals verwacht

Ik heb een goede ervaring met Biogroei.

Makkelijke bestelling via de website, snelle levering en het gewenste resultaat.

Snelle en complete levering

Na het inwinnen van de informatie heb ik de bestelling geplaatst voor de startset Bokashi. Al de volgende dag geleverd en het cadeau voor mijn vrouw perfect ontvangen.

Tevreden over advies en de snelle levering

Heel snelle en deskundige levering

De aaltjes die ik had besteld waren door PostNL gewoon voor de deur gezet, wat ik niet in de gaten had. Gelukkig was alles supergoed ingepakt met een koelelement. Echt heel erg goed. Trouwens ook een heel informatieve website!

goed geholpen aan de telefoon, produkt snel in huis.

Mijn vragen over de bestrijding van engelringen werden vakkundig beantwoord. Ik kon direct aan de slag.

Enorm efficiënt en duidelijk

Ik had op 1 dag mijn gevraagde lieveheersbeestjes larven en heel duidelijk instructies. Ik raad het iedereen aan!

Snelle en goede support!

Snelle en goede support via mail. Bestelling heel snel geleverd.

Duidelijk

Ik ben de afgelopen maand goed geholpen geweest met advies van biogroei. Elke bestelling had een duidelijke instructie en achteraf kon je nog met bijkomende vragen bij hen terecht. De bestellingen worden snel geleverd. Momenteel zijn de bloedmijten zijn er nog wel maar de roofmijten maken hun wel lastig. De derde en laatste kuur voor het te koud wordt is gestart en hoop dat dit een finale slag kan zijn. Voor het najaar advies gekregen om het hok met diatomeeën aarde te behandelen. Ik hoop dat dit genoeg is. Ik probeer het op deze biologische manier dus en hoop op een rustige start in het voorjaar waarbij eventueel een 500 roofmijten kuur voldoende is. Dus op de service niets aan te merken. Alleen dus nog afwachten of biologisch effectiever gaat zijn indien je een plaag hebt gehad. Ik ben namelijk op mijn hoede wetende dat de eitjes van de bloedmijt lang overleven. Spijtig dat de roofmijt niet zo robuust is voor ons klimaat. Ideaal zou zijn dat er gewoon een roofmijt in het hok zal leven waardoor de bloedmijt geen kans maakt. Of alleszins hun eitjes... De Avimite doet niet echt z'n werk vindt ik. Dus daar ben ik niet zo overtuigd van. Dagelijks krijgen de kippen de aanbevolen dosis (2 daags ververst met nieuwe avimite). De bloedmijten die ik kan zien blijven rode lijfjes hebben. Dus ik zie niet veel grijze lijfjes. Maar sowieso wel het gevoel dat je niet alleen staat in deze strijd dankzij biogroei. Ik ben alleen benieuwd naar verhalen van anderen die de biologische bestrijding willen proberen (goed/niet goed), wat werkt wel/wat niet.

Niets op aan te merken

Bestelling snel en in orde gekregen

Snel en correct

Alles vlot en snel zoals gewenst

Snelle en correcte levering.

Al verschillende keren besteld en altijd correct. Goede webshop!

Geweldige service en snelle levering!

Telefonisch goed geholpen met de vragen die ik had. De bestelling liep heel vlot en het werd de volgende dag al geleverd. Ronduit een geweldige ervaring!

Goed verzorgd aangeleverd.

Nu gaan wachten of het werkt.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.