Zoals verwacht

Snel geleverd en product zoals verwacht.

Zeer snelle levering. Mooie duidelijke website! Super!!

Prima support, snelle levering!

Heb vorig jaar (2021) de aaltjes voor de 1e keer gebruikt. Denk nog te vroeg om op dit moment een goed oordeel te kunnen geven. Kreeg bij het schoonmaken van de borders deze zomer wel de indruk dat ik minder engerlingen tegenkwam. Heb onlangs (sept 2022) voor de tweede keer de aaltjes toegepast. Ben benieuwd naar de resultaten van komend jaar.

Prima winkel

Zorgvuldig koel verpakte en snel geleverde verse aaltjes, dus met nog lange houdbaarheid

Iedere keer weer helemaal tevreden

Al diverse aankopen gedaan. Voldoet telkens weer volledig aan mijn verwachtingen Duidelijke website. Snelle levering Goede gebruikershandleidingen En vooral goede resultaten

Gemengde gevoelens

De spuit werkte voor geen meter, werd een knoeiboel. Wel goed kontakt met de klantenservice en excuses maar het aanbod van een nieuwe spuit had weinig zin. De aaltjes waren al aangebracht met veel geknoei en wat moet ik dan met twee spuiten. Ach, ik hoop dat het procedee werkt en ik van die irritante taxuskever verlost ben, dan ben ik toch tevreden.

Prima, snelle levering.

Ik moet nog afwachten of de aaltjes hun werk gaan doen. Ik zal het 2x per jaar moeten toepassen voor een blijvend resultaat. In onze buurt is de taxuskever een plaag.

Geweldig snelle levering en vriendelijk en deskundig advies inzake juist gebruik van de aaltjes.

Kan dit bedrijf, bestaande uit een groep enorm enthousiaste medewerkers, bijzonder aanraden bij een ieder die deskundig advies nodig heeft inzake bio-vriendelijk tuinieren.

Snel geleverd vakkundig verpakt

Het lijkt te helpen, nog even spannend

Gemakkelijke bestelmogelijkheden en stipte levering.

Gemakkelijke bestellling en blote levering.

Perfecte service

Goede informatie Snelle reacties Snelle levering

Uitstekend!

Super snel geleverd, voledige informatie op de website, beantwoorde al mijn vragen. Mooi geleverd. En nu is het verder aan de chrysop zelf:)

TEVREDEN

Heb mijn pakketje met slakkenaaltjes ontvangen. Het was net terug beschikbaar en ik werd meteen op de hoogte gebracht. Handleiding netjes erbij en leuke foto van het team!! Zal zeker daar nog bestellen!

Na een gesprek en foto’s te hebben gestuurd van desbetreffend ongedierte, kreeg ik snel een bericht welk ongedierte dit was en welke aaltjes ik moest inzetten.

snelle en correcte levering

netjes verpakt in geïsoleerde door met koel element om de aaltjes goed te bewaren.

De bestelling (Aaltjes tegen engerlingen) is de volgende dag geleverd en meteen aangebracht op het gazon. Na een aantal weken gaan we het resultaat zien, bij anderen zie ik goede resultaten.

Vlot en degelijke uitleg

De levering was er op de afgesproken dag! Goede uitleg voor gebruik!

Vlotte levering.

De Feromoonval heeft al zijn dienst bewezen. Heel tevreden omdat mijn vele buxus nu eindelijk goed worden beschermd.

Duidelijke info op de site en snelle levering

Goed omschreven producten op de site dus je vindt gemakkelijk je weg en hebt snel wat je zoekt. Ik had mijn pakje supersnel thuis met een mooie handleiding.

Snelle en correcte afhandeling

Verpakking snel en correct geleverd.geleverd met ijs zodat ze toch koel blijven.

helemaal top.

De aaltjes zijn geleverd met een koelhoud blok

Perfecte Service met top raadgevingen

Zeer goede levering service Zeer vriendelijke mensen Goede raadgeving bij selectie en toepassingen van producten

Nadat de aaltjes weer op voorraad waren kreeg ik direct bericht (dit had ik ook aangevonkt). Ik heb ze besteld en had ze 2 dagen later al in huis. Keurig verpakt en met duidelijke gebruiksaanwijzing. Dik tevreden!

Bestelling goed verpakt en snel geleverd.

Prima en snel

Eenvoudig te bestellen, snelle levering en netjes gekoeld en goed verpakt bezorgd. Absolute aanrader.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.