Na 1e behandeling met Chrysop van BioGrowi was de Wolluis in mijn bonsai ficus weg maar ook snel terug dus waarschijnlijk was niet alles weg. Bij 2e behandeling eerst de plant buiten met straal water goed afgespoten laten opdrogen en weer naar binnen. Daar opnieuw kaartjes erin gehangen en na weken een mooie plant terug die er gezond uitziet. Note: al eens eerder 2x Wolluis gehad en ten einde raad heb ik bij de grote Ficus Benjamins alle takken eraf geknipt. Plant heeft een gekruiste 1 meter hoge stam en meer dan 25 jaar oud. De bladen groeiden allemaal weer aan en na een jaar weer Wolluis toen heb ik bovenstaande uitgevoerd. Overigens staat deze plant buiten onder de veranda en is nog nooit zo mooi geweest. Hij gaat komende winter wel weer naar binnen. Dan maar afwachten of deze zo mooi blijft. Conclusie: ik denk dat ik de plant ‘s zomers buiten zet op de veranda waar deze nauwelijks zon krijgt maar ook geen regen dus wel water blijven geven.

Snelle levering en een goed contact gehad.

Snelle levering en een goed contact gehad.

Perfect en snel geleverd!

Bijkomende info over besteld product (zonder bijkomende reclame) is meerwaarde.

Snel en met persoonlijke service

Via de telefoon werd ik heel goed geadviseerd. En de levering ging helemaal volgens planning.

Goede sservice en levering

Afwachten op het resultaat maar komt vast goed

Snelle levering ,alles top!

Super produkt tegen engerlingen en snelle levering!

Snelle antwoord op mail Aaltjes gekoelt gelevert, de volgende dag in huis

P

Totaal verrast!!!

Dit product doet eigenlijk alles. We zijn totaal verrast wat dit product doet. Morgen gaan we dit eens als wasverzachter in onze wasmachine uit proberen. Werkelijk niet tegeloven maar waar !!

perfekt !

alles perfekt !

geen bla bla en goede spullen leveren

Wij hebben een goede afspraak over de levering gemaakt, alles tiptop, maar bovenal een goede werking van het product.

Levering steeds correct volgens afspraak. Plus punt om aaltjes voor 10 are te leveren in 2 pakjes van 5 are. Kreeg niet altijd antwoord op gestelde vragen. Hopelijk in toekomst wel. Groeten.

Correcte, snelle levering en zeer goed gedocumenteerd om te gebruiken

Binnen 48u geleverd, zeer goed verpakt en met zeer duidelijke gebruiksaanwijzing. TOP!

Prima verpakking en levering

Moet nog ervaren of het wekt!

Topprodukten!

De website voor alles wat uw tuin en planten nodig hebben om te groeien en te onderhouden. Democratische prijzen en snel en correct geleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles klopt

Duidelijke toelichting/omschrijving bij de producten

Snelle levering, efficiënte insecten

Snelle levering van de insecten om een plaag te bestrijden. Mooie levende insecten die hun werk goed doen.

Aangenaam winkelen en super snelle levering

Overzichtelijke website, aangenaam winkelen en snelle levering

Prima geholpen na leveringsoponthoud van PostNL

De eerste keer dat wij aaltjes hadden besteld. Onze bestelling kwam een dag te laat aan door een fout van PostNL. Wij waren bezorgd over de conditie van de bestelde aaltjes en stelden daar buiten kantoortijd vragen over. Ik kreeg s’avonds meteen nog via de e-mail antwoord en de volgende ochtend nog een telefoontje. Dus geruststelling dat er geen kwaliteitsverlies zou zijn opgetreden. Ze zitten nu in de grond en hopelijk gaat het de engerlingen bestrijden!

Naar volle tevredenheid!

Voor de eerste keer besteld bij Biogroei, maar zeker voor herhaling vatbaar. Heldere productomschrijving, goed verpakt en snelle en correcte verzending.

Correcte en snelle levering van het bestelde goed verpakt product !

Op een vlotte wijze ontvangen wat ik besteld heb !

Supersnelle levering, goede informatie bij product om het te gebruiken

Snelle en correcte levering van B-green en nematodenspuit. Uitleg om product te gebruiken zeer goed. Ook telefonische uitleg en raad waren enorm goed. Enige nadeel is dat de nematodenspuit slechts 0,5l inhoud heeft. Een iets grotere spuit zou zeer welkom zijn (ik moest 500m² spuiten met aaltjes, dus 50 keer spuit vullen en terug aankoppelen aan tuinslang) Nu hopen dat het product zijn werk doet tegen die vervelende engerlingen!

goeie service!

goeie site en keurig afgeleverd.

Very happy

When my plants got trips and spider mites, I knew I wanted to solve it in an ecological manner. I tried home made solutions for weeks, but those were time consuming and ineffective. Then I tried organic sprays, but they were expensive, damaged flowering, smelled unpleasantly and were insufficient to solve the problem. The predatory mites have done a great job, they're simple to put into work, no smell, no mess moving plants to spray them, and the price is worth it. And I love business ideas that partner with Nature! Perfect!

Goede vlotte service

Goed product,perfect geleverd en vlotte online hulp.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.