Prima service!

Afwachten hoe efficiënt de aaltjes hun werk doen.

Nette levering

Product netjes aangeleverd met duidelijke gebruiksaanwijzing.

Uitstekend!

Snelle levering in prima gekoelde verpakking, wat voor aaltjes heel belangrijk is. Duidelijke gebruiksaanwijzing.

Uitstekende communicatie!

Goede zorg van het product tijdens transport.

Tot zover uitstekend

Snelle en correcte levering in een verpakking die in 1 woord TOP is. De kwaliteit van de aaltjes kunnen we natuurlijk niet beoordelen, daarvan moeten we de resultaten nog afwachten. Gezien de manier van verzenden hebben we daar echter wel vertrouwen in.

vlotte afhandeling van de bestelling, vlug geleverd

nog niet uitgeprobeerd

Heel vlug geleverd

War een sevice , na het telefoontje die met zorg,enthousiasme vooral deskundigheid werd beantwoord, kocht ik het product. Geen 18.00h uur later lag dit al in mijn bus. Thanks voor de prima afhandeling.

Geleverd op afgesproken datum. Dus heel tevreden.

Juist ,correct en vlug geleverd

Snelle service, goed advies!

Fijne manier om je planten op een natuurlijke manier van plagen af te helpen. Snelle service en goede grondige antwoorden bij vragen om advies.

Snelle levering van mijn bestelling

Twee dagen na mijn bestelling heb het pakje al ontvangen, niets op aan te merken!

Snelle levering en zeer goed verpakt.

Snel geleverd, mooi verpakt

Fijne klantenservice en snelle levering. Keurig verpakt.

snel geleverd

feromonen gekocht. Prima spul en snel geleverd.

snel en goed verpakt (koel) thuisbezorgd

goede plant- en milieuvriendelijke oplossing voor insectenplagen

Goede site en veel aandacht

Mooi verpakt, goede producten

De vier bestelde producten kwamen net verpakt binnen en elk met een heldere gebruiksaanwijzing. Levering duurde even, maar daar was over gebeld. Prima!

Na 1 dag het product al geleverd. Keurig verpakt, de juiste maat verpakking.

Duidelijke communicatie, goed verpakt verstuurd.

Goede producten en er wordt alles aan gedaan om deze goed te bezorgen. Omdat het om levende aaltjes gaat ook erg belangrijk maar daarvoor ben je zeker aan het juiste adres. Altijd bereikbaar voor vragen, met altijd een snel antwoord.

Goede adviezen

Beestjes op mijn kamerplanten, bestrijden met beestjes is eigenlijk het enige dat echt goed helpt en de planten niet schaadt.

Snel en goed geleverd.

Snel en goed geleverd

Netjes en snel geleverd

Milieu bewuste verpakking, inplaats van plastic fles een mooi caton waar de microferm in zit. Ik ben benieuwd hoe snel het werkt, heb het in de compost bak gedaan de reuk is in iedergeval al weg.

Ziet er prima uit. Pakket een dag later bezorgd.

Goede service en een snelle levering

Goede service en een snelle levering.

Chicken Heppie

Heb 2x een dosis van 10.000 roofmijten uitgezet, met een tussentijd van 6 à 7 weken. Helaas geen resultaat. Voor mij is het onvoldoende. Weggesmeten geld.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.